Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közeledjek jobban felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek jobban felé?

Figyelt kérdés

VAn egy nő az életemben akibe nagyon szerelmes vagyok. Szingli. És szinte naponta találkozunk és szervezünk közös programokat és élményeket és nagyon jól megvagyunk. Mások is mondják hogy milyen jól összeillünk és stb.

Viszont én 29 éves vagyok, nem volt még soha barátnőm ő meg jóval idősebb nálam, meg végtelenül nagyon szép, és volt már egy jó párférfi az életemben, de látom hogy rajta hogy engem szeret és én is nagyon őt. Viszont nem mertem még őt megcsókolni, és szexelni sem fele.

És én már bő 11 hónap ismertségünk után, szeretném már. De nem merek és félek hogy ez lesz a vesztem aztán keres magának olyan férfit akivel tud szexelni is. Én meg nagyon érzelmileg ragaszkodok ehhez a nőhöz. Hogyan csókoljam meg őt? Tudom hogy ez ennyi idősen ciki kérdés, dehát soha nem volt bennem részem.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2023. febr. 22. 17:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Pl. Mozi, fürdő, koncert, kirándulások, közös kajálás, sromantikus hosszu séták, és stb.
2023. febr. 22. 18:05
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Ebbol nem lesz semmi. Te a szabadido partnere vagy. Dugasra meg keres valaki mast, akinek helyen van a ferfiassaga.
2023. febr. 22. 18:31
 13/28 A kérdező kommentje:
Akkor én mit csináljak? Mert szeretem őt.
2023. febr. 22. 18:37
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Felejtsd el, ne találkozz vele többet, mert csak kihasznál.
2023. febr. 22. 18:41
 15/28 anonim ***** válasza:

Egyszer, mikor közel álltok, lassan hajolj oda. Ha nem lép el hátra, akkor csókold meg.

Ha ellép, akkor tényleg jobb, ha nem találkozol vele többet.

2023. febr. 22. 18:56
 16/28 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor holnap romantikus séta lesz. És oda hajolok. Ha sikerül akkor minden oké. Ha nem akkor hagyom. Mert egyszer is befog pasizni akkor én utána háttérbe fogok szorulni hiába vagyunk elvileg most együtt vagy nagyon jó barátok. Vagy már én sem tudom milyen viszonyban vagyunk. De holnap akkor megpróbálom megcsókolni. Drukkoljatok azért.
2023. febr. 22. 19:06
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert :)
2023. febr. 22. 19:08
 18/28 anonim ***** válasza:
49%

Nyugi, dugják őt elegen, meg csókolják is. Tudod, akiket masszírozgat. Neked nem kell már ezzel fáradnod.

De holnap majd írd már le, hogy mi lett. Mármint amikor már nem cseng a füled a pofontól, amit kaptál tőle.

2023. febr. 22. 19:28
 19/28 A kérdező kommentje:
Ölelés már volt.
2023. febr. 22. 19:38
 20/28 anonim ***** válasza:

Ezt az együtt vagytok dolgot honnan veszed igazából?

Én is azt mondom, hogy próbáld meg! Mit veszíthetsz legalább látná, hogy elővetted a férfiasságod.

Kiket masszíroz?

2023. febr. 22. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!