Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, pedzegessem a dolgot, hagyjak időt, vagy még jobban hangsúlyozzam, hogy bejön, továbbra is finoman közeledjem?
(Lentebb a folytatás)Nem rég kezdtem egy tanfolyamot (jogsi) és megismerkedtem egy helyes lánnyal. Két évvel fiatalabb mint én jövőre kezdi az egyetemet, ez azért nem nagy korkülönbség. Nagyon okos, helyes, humoros és csinos pont az esetem. Ha van téma nagyon jól tudunk beszélgetni. A második előadáson mellém ült le, és azóta is mellettem ül, érdeklődve nézegette az indexemet, meg kredit rendszerről beszéltünk, egyetemi dolgok, majd a villamoson család miegymás stb. Ez csak jel nem? Erre felbátorodtam vittem neki jegyzeteket és gyakorló szoftvert miegymás. Finoman bókoltam a héten. Készséggel ajánlottam fel a segítségemet a program használatában erről nem rég küldtem neki egy e-mailt. A közösségi portálon is bejelöltem, ő visszajelölt. Ám pénteken már kicsit másabb volt nem volt téma és én kukán ültem mellette, próbáltam feldobni valamit, de nem indult be hosszabb beszélgetés. Szerintetek ez nyomulás? Nem szeretném elrontani a dolgot. Vegyek vissza? El fog utazni jövőhét közepén nyaralni, és a tanfolyam is lassan véget ér, vagyis az elmélet, de kitudja, hogy gyakorlaton hogy leszünk. Randit kérnék tőle. De attól félek ez neki gyors, és teljesen félreért. Hogy itt vagyok én x éves fejjel "nagy egyetemista" túl vagyok már pár kapcsolaton tapasztalt és csak fiatal "húsi" arra kell, de nem, abszolút nem így van. Valami megfogott benne, pont olyan személyiség akit eddig kerestem, de nem merem megkérdezni, hogy esetleg tanfolyamon kívül is jó lenne összefutni. Egyrészt jó félek az elutasítástól, másrészt, tényleg nem szeretném sem összezavarni, sem elrontani a dolgot, ha gyorsnak érzi úgyis nemet mond. Tényleg nem akarom elrontani. Jövőhéten van még 3 napom, mielőtt elmegy.
----------------------------------------------------------
Nos túl vagyok rajta. Megkérdeztem a dolgot. Azt mondanám, hogy 3 pontos lepattanó, sem igent sem nemet nem mondott, lehet róla szó. Kiderült, hogy a fővárosba felvételezik, és lehet, hogy el fog menni és nem akar belekezdeni egy kapcsolatba. De a szeme mást mondott, mintha bizonytalan lenne. Mert szereti ezt a város nagyon is, de annyit mondott, hogy ahhoz hogy önállósodjon szükség van Pestre. Én nem szeretném elveszíteni, vagyis sem egy barátot, sem egy lehetőséget sem. Akkor ezt minek lehet vélni? Akkor valamilyen szempontból, csak bejövök nem, mert nem akar magának fájdalmat okozni azzal, hogy ha mégis összejönne a dolog, és neki el kell mennie, akkor kényszer szakításról lenne szó. Vagy csak én akarom azt hinni? Tanácsot kérnék.
ha bizonytalan akkor szerintem nem árt ha kicsit még közeledsz hozzá, nem tudom milyen messze laktok Pesttől de azért ez érthető ha nem akar belemenni a kapcsolatba..
próbálkozni szabad :) csak aztán nehogy annyira beleess hogy ha mégsem jönne össze akkor "sírj" miatta :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!