Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek azzal tovább, aki chatelés közben szó nélkül elmegy aludni?
Egyik percben még ír valamit, én reagálok valamit, majd arra már nem érkezik válasz, csak reggel. És nem arról van szó, hogy véletlenül csak elaludt és reggel elnézést kért, hanem csak egyszerűen így tartotta kedve.
Vagy ez a szó nélkül eltűnés csak nekem esik rosszul és túlgörcsölöm? De mit tehetnék ez ellen? Akármit csinálok, csak magammal szúrok ki.
20# Az személyes, ez meg online.
Ott nem megengedett az elköszönés, itt igen.
Majd ha te nem köszönsz el mert elalszol, akkor rinyálj, talán megérted hogy ez messze nem bunkóság.
Szerintem meg szimplan fogadd el, hogy online mashogy mennek a dolgok. Igen, az eletben valoban nem setalsz el elkoszones nelkul. De online ez nem akkora tragedia. Nagyon ritkan koszonok el barkitol, hogy szia, mentem, es masok se szoktak tolem. Altalaban egyszer csak valaki nem valaszol, hanem csak masnap.
Eloben teljesen termeszetes, hogy van egy hatarozott vege a beszelgetesnek, mert addig tart a dolog, amig ott vagytok egyutt, online nincsen, barki irhat akarmikor, nem kell hozza egyszerre onlinenak lennetek, szerintem teljesen felesleges lezarni a beszelgeteseket, mikor barmelyik pillanatban folytathatom.
Régebben még az MSN korában, vagy akár sok évvel ezelőtt a FB-on is volt köszönés és elköszönés. Sőt, chat oldalakon is.
Most pedig,ha valakivel ráadásul ismerkedek, akkor alap az, hogy elköszönünk. Ez valóban neveletlenség vagy nemtörődömség. Egyik fajtával se akarok semmit kezdeni kapcsolat terén. Menjen, bunkóskodjon azzal, akinek erre van igénye. Civilizált ember elköszön. Még az utcán is odaintek egy ismerősnek, ha távolról látjuk egymást....
Az is lehet, hogy elment az internetkapcsolata. Vagy hirtelen rájött a hasmenés, és mire visszaért, kikapcsolt a monitor, ő meg álmos volt és egyből ledőlt és aludt.
De még az is lehet, hogy valaki rosszul lett a szomszédban, akihez ki kellett hívni a mentőt, és be kellett kísérni, vagy mittudomén, és nem volt ideje pötyögni, hogy bocs, ez és ez történt.
Kismillió oka lehet, nem látod a másikat, hog ymi történik ott, nem kell egyből leírni a sárga földig!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!