Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkednétek azzal tovább,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek azzal tovább, aki chatelés közben szó nélkül elmegy aludni?

Figyelt kérdés

Egyik percben még ír valamit, én reagálok valamit, majd arra már nem érkezik válasz, csak reggel. És nem arról van szó, hogy véletlenül csak elaludt és reggel elnézést kért, hanem csak egyszerűen így tartotta kedve.

Vagy ez a szó nélkül eltűnés csak nekem esik rosszul és túlgörcsölöm? De mit tehetnék ez ellen? Akármit csinálok, csak magammal szúrok ki.

2023. febr. 17. 23:44
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
Hát először inkább utalnek rá, hogy eltűnt. Ha nem veszi a lapot akkor ennyi.
2023. febr. 17. 23:53
 2/30 anonim ***** válasza:
98%

Attól függ, ha úgy chatelünk épp, hogy mindketten rögtön visszaírunk a másiknak, tehát folyamatosan a beszélgetésben vagyunk, akkor tenyleg bunkóság szó nélkül lelépni aludni.

Egyébként meg nem para szerintem.

2023. febr. 17. 23:57
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Exem ilyen volt, de ő legalább elmondta, hogy ő ilyen és tényleg telefonnal a kezében bealudt ugy ahogy volt. Hamar elfogadtam, annyira sok érték volt benne, hogy ezt az apróságot tényleg észrevehetetlennek itéltem.
2023. febr. 17. 23:59
 4/30 anonim ***** válasza:
56%
Folytatnám, de figyelnék, hogy mint a szent sz.rt ad még elő.
2023. febr. 18. 00:22
 5/30 anonim ***** válasza:
77%
igen, sőt, ismerkedtem is, de aztán már nem is válaszol hosszútávon
2023. febr. 18. 00:35
 6/30 anonim ***** válasza:
32%

Nem.

Komolyan, mekkora tahónak kell lenni ehhez?

Bár a mai világban már minden elfogadott, enyhén szólva se lehet egységes neveléselméletet látni bárhol.

Még a legliberálisabb nővérem is kiakad sokszor jópár mai fiatalon.

2023. febr. 18. 00:39
 7/30 anonim ***** válasza:
82%
Én is ilyen vagyok, sokszor vagy bealszok, vagy mar nincs kedvem telefonozni es csak ugy eltunok. Probaltam ez ellen tenni de egyszeruen ha leteszem egy percre a telefont, nezem a sorim utana mar nincs kedvem visszavenni szinte felalomban hogy visszairjak. Vannak ilyen tipusu emberek.
2023. febr. 18. 00:40
 8/30 anonim ***** válasza:
87%

A chat egy virtuális valami és nem minden ember számára jelenti ugyanazt. SZemélytelen dolog. Említhetnéd neki, hogy szólhatna azért, ha aludni megy. Lehet, akkor megérti, hogy számodra mást jelent a chat.

Én ugyan nem chatelek, de nálam is van, hogy késő esti gépezés közben nagyon álmos leszek és egyik pillanatról a másikra ledőlök aludni.

2023. febr. 18. 00:40
 9/30 anonim ***** válasza:
69%
#6 Mondjuk akkora tahónak az ember ha melozik 12 órát nyüzsi emberek között kicsot vágyik az egyededüllétre vagy ha mondjuk van egy egy éves gyereked és este miután őt ágyba tetted van egy kis időd magadra, hogy kikapcsolódj, megnézz egy részt a sorozatból ami érdekel vagy csak kicsit ellegyél magadban le se fogod szarni, hogy vissza kéne írni.
2023. febr. 18. 00:43
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
En is igy szoktam. Ugyanugy, mint a hetes. Nem ugy szokott kinezni, hogy chatelek, aztan hopp, jol van, megyek aludni, minden kikapcs, mindenkinek joejt. Altalaban minden mast is csinalok kozben, olvasgatok, nezek valamit, aztan egyszer csak elalszom.
2023. febr. 18. 00:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!