Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkednétek azzal tovább,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek azzal tovább, aki chatelés közben szó nélkül elmegy aludni?

Figyelt kérdés

Egyik percben még ír valamit, én reagálok valamit, majd arra már nem érkezik válasz, csak reggel. És nem arról van szó, hogy véletlenül csak elaludt és reggel elnézést kért, hanem csak egyszerűen így tartotta kedve.

Vagy ez a szó nélkül eltűnés csak nekem esik rosszul és túlgörcsölöm? De mit tehetnék ez ellen? Akármit csinálok, csak magammal szúrok ki.

2023. febr. 17. 23:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Sohasem!
2023. febr. 18. 03:38
 12/30 anonim ***** válasza:
69%

Igen. Én sem vagyok az a nagy búcsúzkodós, legfeljebb ha olyan a téma, hogy nem akarok már belemenni, de bunkó sem akarok lenni, akkor szólok, hogy megyek aludni és folytatjuk ha fejben itt tudok lenni.

Szeretem, mikor valakivel úgy folyik a beszélgetés, hogy akkor írunk egymásnak, amikor jólesik és ebből általában egy folyamatos társalgás lesz.

2023. febr. 18. 04:20
 13/30 anonim ***** válasza:
58%
Én is ilyen vagyok. Milyen hisztigépnek kell lenni ahhoz hogy ezen kiakadhin valaki? Félelmetes nők vannak.
2023. febr. 18. 04:50
 14/30 anonim ***** válasza:
46%
14. Szerintem férfi a kérdező .. a nők szokása nem el köszönni .
2023. febr. 18. 06:30
 15/30 anonim ***** válasza:
75%

Én úgy elalszom két szó között mint a sicc.

Magamból kiindulva ha ez sértődés tárgya, akkor nem egymást keressük.

2023. febr. 18. 07:09
 16/30 anonim ***** válasza:
57%
Engem irritálna ha vki így feltart hogy még esdekeljem kelljen hogy mennék aludni vagy valami mert nem veszi magát észre
2023. febr. 18. 07:51
 17/30 anonim ***** válasza:
26%
15. Ha rendszeresen nem koszonsz el az mar neveletlenseg.
2023. febr. 18. 08:46
 18/30 anonim ***** válasza:
Egy srac nem veszi eszre,h dolgom van/programom van,pedig irtam neki es ugyanugy irogat.
2023. febr. 18. 09:07
 19/30 anonim ***** válasza:
14%
Nem, nem ismerkedem bunkókkal. A köszönés és elköszönés az alap illem része, bármiféle emberi kommunikációról van szó. A telefont sem rakjuk le szó nélkül a beszélgetés közepén, mert hirtelen álmosak lettünk és megyünk lefeküdni aludni. A nappaliban beszélgető vendégeket sem hagyjuk csak úgy és sétálunk át a hálószobába aludni. Írásbeli kommunikációnál miért lenne ez máshogy? Kb. 5 másodpercbe telik leírni annyit, hogy "megyek aludni, szia". Aki ennyire nem képes, az nem akarom, hogy az életem része legyen.
2023. febr. 18. 10:06
 20/30 A kérdező kommentje:

Szívemből szóltál. Épp valami hasonló választ akartam írni, hogy amikor személyesen beszélgetsz valakivel, akkor sem hagyod ott szó nélkül két szóváltás között. Értem, hogy a chat az kicsit személytelenebb, de attól még emberek vannak mindkét végén és tényleg csak 5 másodpercbe telne az egész.

2023. febr. 18. 10:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!