Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak vonzó egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak vonzó egy lány vagy nő aki derékigérő vagy rövidebb kabátban jàr és hatalmas a feneke?

Figyelt kérdés

Egy rakat ilyen 150-160 magas alacsony lányt vagy nőket látok akik a most divatos irtó rövid kabátor veszik fel.

Alatta meg hatalmas s.gg, vastag combok. Kb anyámnak sincs ekkora. Mint amikor tehenek öltöznek fel.

De minden szegyenerzet nélkul igy rohangál az összes.

Most én lehetek eltévedve és ez amugy VONZÓ jelenség?

#nagy fertály
2023. febr. 17. 08:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%
Étkezési szokásoddal minden rendbe kérdező? Mert az anorexiások szoktak így gondolkodni. Testképzavarnak tűnik a kérdésed vagy irígységnek. Akit linkeltél ahogy írta az egyik válaszoló arányos a testalkata és nincs is nagy feneke.
2023. febr. 17. 08:58
 12/29 anonim ***** válasza:
68%

A Palvin Barbarát is leszólta ugyanezért sok ember, pedig csak rosszul(jól?) volt fotózva.

Egy átlag nőnek szélesebb a csípője, ha a felső teste van fotózva, amiben csak a csípője van, nagynak tűnhet.

Cintia teljesen rendben van, 10/10-es csaj.

2023. febr. 17. 09:11
 13/29 anonim ***** válasza:
12%

Nekem csöppet sem vonzó.

Ilyenkor magamban mindig egy mondást idézek, amit valaha Moldovától olvastam: "Na, ennek is akkora feneke van, mint egy forint ára dinnyeföld."

2023. febr. 17. 09:15
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez hol hatalmas fenék? 😳
2023. febr. 17. 09:28
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Urológusoknak vonzó. Potenciális páciensek lesznek hamarosan.
2023. febr. 17. 09:36
 16/29 anonim ***** válasza:
55%
Nincs semmi baj ezzel a lánnyal. Igazán csinos. Mondom úgy, hogy én valóban vékony vagyok.
2023. febr. 17. 09:42
 17/29 A kérdező kommentje:

A képen derektol lefelé dagadt van.

EZ a normalis:

[link]

2023. febr. 17. 11:12
 18/29 A kérdező kommentje:

Marmint a 3 as linken derektol lefelé egy tini vastagabb mint a saját anyám

A normalis csaj hátulrol aki nem nagyfertályas:

[link]

2023. febr. 17. 11:13
 19/29 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, hogy ezeknek a "nagyseggű" csajoknak bármilyen problémát okozna a testrészük akár önmaguk számára akár a párkeresés szempontjából, sőt, ömlenek a bókok, a próbálkozások, nem győzik lekoptatni a pasikat. Nos, a kérdés az, hogy téged akkor miért is foglalkoztat ez annyira?? Anyádat meg, akinek a seggére referálsz állandóan gusztustalanul, nagyon sajnálom. :(
2023. febr. 17. 12:31
 20/29 anonim ***** válasza:
Vannak bajok a fejedben😂
2023. febr. 17. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!