Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak vonzó egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak vonzó egy lány vagy nő aki derékigérő vagy rövidebb kabátban jàr és hatalmas a feneke?

Figyelt kérdés

Egy rakat ilyen 150-160 magas alacsony lányt vagy nőket látok akik a most divatos irtó rövid kabátor veszik fel.

Alatta meg hatalmas s.gg, vastag combok. Kb anyámnak sincs ekkora. Mint amikor tehenek öltöznek fel.

De minden szegyenerzet nélkul igy rohangál az összes.

Most én lehetek eltévedve és ez amugy VONZÓ jelenség?

#nagy fertály
2023. febr. 17. 08:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%
Nem
2023. febr. 17. 08:23
 2/29 anonim ***** válasza:
58%
Hatalmas segg xdddd hat sok a gyors kaja tuti..
2023. febr. 17. 08:29
 3/29 A kérdező kommentje:

Sajnos a google csak egy faces képet dobott ki cintia 18 éves amit nem enged linkelni csak a googles link van

De hatulrol is latszik mire gondolok

[link]

És tiniken ekkora fertály. Hihetetlen

2023. febr. 17. 08:35
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Xd Ez egy normalis alak. Leragadtal 2001-ben, kislany.
2023. febr. 17. 08:41
 5/29 Hans Pötterman ***** válasza:
91%
Ez igen messze van a hatalmas fenékhez...
2023. febr. 17. 08:42
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Te nő vagy a kérdés alapján és ráadásul a megítélésed is fals. Ennek a lánynak nincs is nagy feneke. De ha nagy feneke lenne akkor is nyugodtan vegye fel az ilyen dzsekit is.

Meg amúgy ennyire unalmas az életed hogy fikázol embereket mert szeretik a kényelmes dzsekit és ó jaj kilátszik a hátsója?

Vagy attól félsz bepasizik? Mi közöd hozzá hogy mit vesz fel?

Nyilván a térdig érő dzsekik kabátok manapság bendzsa szabásúak és kényelmetlenek és bizonyis helyeken be is tudnak akadni. Ez a típus tetszik nekik! Nekem is ilyen típusú dzseki tetszik. Egyszer pl. Én kerültem ilyen helyzetbe nekem szóvá tették hogy hosszabb kabátot vegyek fel. Első reakcióm amit nem mutattam: Mi van? Ez mi ez? Mi köze hozzá? Kamilláztam rajta hogy mi köze hozzá hogy mit veszek fel. Foglalkozzon a saját háza tájával. De grey rock voltam és csak mosolyogtam és maradtam a kedvenc típusúmnál.

Inkább trenirozd a szemed mert ennek a lánynak kis feneke van. Te kerítesz nagy feneket ennek a dolognak sajnos. De jobban tennéd ha körül néznél a saját házad táján. Boldogabb lennél.

2023. febr. 17. 08:48
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg barom vagy,ez egyáltalán nem egy kövér lány, És arányos is,ráadásul nem kéne más képét így kirakni ide.
2023. febr. 17. 08:49
 8/29 anonim ***** válasza:
* Nyilván a térdig érő dzsekik,kabátok manapság bendzsa szabásúak és kényelmetlenek és bizonyos helyeken be is tudnak akadni.
2023. febr. 17. 08:49
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja nekem csipőmig ért a kabátom de így is szóvá tették. Én pl. A csípőig érő dzsekit szeretem. De ez a fazon is jó amit linkelt a kérdező ilyenem nincs csak boleroba. De lehet varrok magamnak egy ilyet is mert vagány.
2023. febr. 17. 08:55
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
A hatalmas nem itt kezdödik ami a képen van ez egy normàl alkatú làny!!!!!
2023. febr. 17. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!