Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32F és 45N kapcsolata,szerelme furának számít manapság ?
Hááááááááááát. Maga a korkülönbség nem aggasztó, de azért felvet néhány kérdést a tény, hogy a nő a volt tanárnéni.
Mikor kezdődtek a dolgok kettőjük között? Középiskola után is tartották a kapcsolatot?
Szóval 18 éves voltál, ő pedig mennyi? 30-31. Kicsit sem problémás, áááááá. Sam és Aaron Taylor-Johnson 2.
Nem nem és nem értem, hogy mit esznek ezeken a fiatal fiúkon a 30 éves nők, pedig én is voltam 30 éves nő. Nekem már az is problemás volt, mikor az ismerősöm 25 évesen az általa felügelt 17-18 éves fiúkra csorgatta a nyálát. Hatalmi viszony meg minden. Pedig az csak nyálcsorgatás volt, semmi más.
A fanyalgóknak pedig: ha megfordítanánk a nemeket, vajon ugyanúgy venné ki magát a dolog? 30 éves férfi 18 éves lánnyal.
Ma már ez nem feltűnő, sőt szinte majdhogynem természetes.
A mai 45-50 körüli nők, amelyik kicsit jobban néz ki, és jól tartja magát, az mind jóval fiatalabb férfit szeretne.
Ilyen lett most a világ, és ezért van az, hogy nagyon sok az 50 körüli magányos férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!