Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdagnak számít egy olyan 25 év körüli srác akinek
van saját lakása, autója és pár milliója?
Szülei megvették neki,akkor csak apuci,anyuci pici fiacskája.
Öneről még harmincévesen se éred ezt el ha egész életedben külföldön mosogattál.
2023. febr. 5. 09:37
Gazdagnak nem számít, max. a szülei. Lehet hogy nagyobb az esélye a nőknél, de hidd el, nem akarsz olyan nőt, akinek az az elsődleges hány milliód van.
2023. febr. 5. 09:44
A gazdagsághoz ez kevés, viszont jobban áll, mint a legtöbb 25 éves.
Másrészt ha ezt anyuci, apuci vette, akkor ők gazdagok, nem te.
2023. febr. 5. 09:45
A csaladi vagyon hal istennek oroklodik, szoval meg ha nem is o erte el, akkor is az ove, ahogy az is az ove lesz idovel, ami most a szuleie.
De a gazdagsag nem egy db ingatlannal meg kocsinal kezdodik, ha emellett a fizetese is normalis, akkor maximum jomodunak hivnam.
2023. febr. 5. 09:50
Gazdagnak nem feltétlen számít, de anyagilag rendben van, és nagyobb az esélye a párkapcsolatra. Én anyuci apuci pici fiának se mondanám, csak azért, mert kapott. Ez attól függ, hogy önzetlenül adták-e vagy elvárják a talpnyalást cserébe a szülők, bármelyik lehet, ahogy az is, hogy nem adnak semmit és úgy várják el.
2023. febr. 5. 10:09
Ha 10 éven keresztül félreteszel 200 ezret, akkor 24 milliód lesz, de 10 év múlva duplája lesz az ingatlanok értéke. Addig nem fagynak be az árak. Tudom, mert 10 éven keresztül gyűjtöttem és ha csak 100at raktam volna félre akkor hasonlóképpen jártam volna, mert 10 éve még 100 ezer egy átlag magyar bér 80%-a volt. Tehát azt javaslom aki hasonlóképpen gyűjt, hogy célozza be a 10 évet, de úgy, hogy a fizetése minimum 80%át tegye félre függetlenül attól mennyivel emeltek az adott évben. A megtakarításait, pedig helyezze el állampapírba, hogy ne veszítsen az értékéből nagyon. Én már bánom kicsit, hogy nem állampapíroztam hamarabb. 2 év nyeresége fél millió volt, igaz csak 2,5%kamatra és az is 10+millió befektetéssel. Viszont most 10% feletti hozamot írnak. Annyit elárulok, hogy az infláció az ingatlan árak alakulására is hatással van. Amennyivel kell többet költeni a kajára, annyival kell többet költeni az ingatlanra %osan. Persze mindenki annyiért ad el egy ingatlant, amennyiért elakarja adni, de az eladó ezzel is számol. Egy újépítésű ingatlan kivitelező pláne, mert neki az anyagárak emelkedésével is számolnia kell. Nem lennék most 10 évvel fiatalabb. :)
2023. febr. 5. 10:14
3millió körüli összegtől lehet lakható lakást venni, 100ezer körültől használható autót és 2 millió Ft, az pont egy pár millió. Ez nem számít gazdagnak, de jobb, mint akinek ennyi sincs. Egy normális környéken, egy normális lakás 40 millió, egy jobb autó 3millió, pár millió Ft lehet 7millió is. Ez sem számít gazdagságnak, de nyilván mégjobb a helyzet.
2023. febr. 5. 11:23
Ennek, és a többi ilyen kérdésnek mi értelme? Prolihergelés?
Ki az a barom, akinek nem egyértelmű, hogy a válasz IGEN. Más kérdés, hogy:
- MIBŰ???
- Milyen szintűek? Mert más a 2M a számlán + 17 éves Seat + lakás Ózd külsőn a gettóban, és más 30M + 3 éves BMW M + nagyváros, jó környék.
2023. febr. 5. 12:23
7.
"Egy normális környéken, egy normális lakás 40 millió, egy jobb autó 3millió, pár millió Ft lehet 7millió is."
És REÁLISAN, ezt egy 30 alatti miből szedi össze??? És ne írd le, hogy te bicoinból a 4X-esét keresed évente, meg a pasid IT-sként napi 4M-et keres!
2023. febr. 5. 12:25
Nemtudom honnan szedted, hogy 3 millától lehet lakást venni. Utoljára 20 éve nézted az ingatlanárakat? Én egy újépítésű lakást vettem 19ért ami most 29et ér, mert az el nem adott lakások 50%al nőttek. Tehát ebből tudom, hogy ennyit ér most nem számítva a tárolót ami plusz 1 milla és a berendezést. Teszem hozzá, hogy 40 négyzetméter másfélszobás lakás és vidék nem vármegye székhely hanem egy 2000fős falu.
Nagyon el vagy tájolva!
2023. febr. 5. 13:04
Kapcsolódó kérdések: