Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számít gazdagnak?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor dobálóznak itt ezzel, hogy a nőknek a gazdag pasik kellenek. De mit jelent, hogy gazdag?

Nekem pl. azt, hogy szabóhoz jár, sofőrje van, ötcsillagos szállodákban száll meg, jótékonysági bálokra jár, adakozik.

Minden virlsiszájú lányra jut egy ilyen gazdag férfi?

Vagy ki mire gondol, ha azt mondja, gazdag a férfi?

2016. nov. 26. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Gazdag? Aki szeretve van. Bár én is gazdag lennék...
2016. nov. 26. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Anyagi gazdagságra gondoltam, nem hittem volna, hogy ezt külön írnom kell.
2016. nov. 26. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Materiális értelemben:

Akinek úgy van állandó bevétele, hogy dolgozni nem kell érte.

"Más" értelemben:

- tökéletes egészség

- kiegyensúlyozott élet

- szerető barátok és rokonok

- nyugodt világ

- boldogság

Na ezek azok amiket se szegény, se gazdag el nem érhet. Tündérmese csupán.

2016. nov. 26. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
"jótékonysági bálokra jár, adakozik" Ez a kettő, nálam, kizáró ok.
2016. nov. 26. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki IGAZÁN gazdag kdves kérdező az az, aki eléri, hogy ne írják fel a leggazdagabb 100 ember listájára és pusztán párszázalék haszonért dönt be konkrét gazdságokat és/vagy pénznemeket.
2016. nov. 26. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb embernek azt jelenti egy gazdag pasi, hogy háza van, autója, jól kereső munkahelyen dolgozik, és az átlagtól minőségibb dolgokat tud magának megvenni.

Plusz évente 1-2 tengerparti nyaralásra ia futja.

Amiről te írtál az számomra már a luxus kategória. Az akinek magángépe, sofőrje, villája, több tucat luxusautója stb... van

Amikor arról beszélnek hogy egy csaj gazdag pasira vágyik, lehet vágyna a luxus kategóriára is, de nyugi, nem arra gondolnak :D

2016. nov. 26. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor én gazdagnak számítok.
2016. nov. 30. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!