Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdagnak számít egy olyan 25 év körüli srác akinek van saját lakása, autója és pár milliója?
"3millió körüli összegtől lehet lakható lakást venni, 100ezer körültől használható autót"
Bogárka, lemaradt mindenhol 1 nulla: 30 millió (a legeslegalja), és 1 millió
7-es vagyok.
Konkrétan ezt a Jófogásról néztem. Azt hiszem salgótarjáni lakás, de több is van ennyi körül. Autót is nézzétek meg pl. a hasznaltauto.hu-n. A kérdező nem mondott semmit azzal kapcsolatban, hogy hol van a lakás és milyen az autó. Tény, hogy ennyiért is van, nem maradt le 0 sehonnan, nézzétek meg!
9-es!
Nem tudom honnan szedi össze, de ez nem volt kérdés, nem is értem miért hoztad ezt fel.
Egyébként én férfi vagyok, 34 évesen lett saját házam, egy jókor, jó helyen megvásárolt telek eladásából és sok munkából. Autóm meg 24 évesen lett, ami egy akkor 9 éves Audi volt, szintén a munkámmal keresett pénzből, Németországból hoztam, az itteni ár alatt.
16-os!
Pontosan, ilyen helyen nincs munkalehetőség, a lakóközösség a legalja. Ezért írtam azt az első hozzászólásomban, hogy attól, hogy valakinek lakása van, még nem számít gazdagnak, pontosan azért, mert ez is lakás, lehet benne lakni, csak éppen nem érdemes. Mivel a kérdező semmit nem írt a lakásáról, lehet 3 milliós putri, meg 2 milliárdos luxus penthouse.
Egyébként nem én linkeltem, de ha manhattani luxuslakást linkelek, akkor szerinted olyan helyen élek? Nincs összefüggésben, bárki tud bármilyen lakást linkelni a hirdetési oldalakról. Én az ország másik felén élek és nem ilyen házban.
17-es!
Szó nem volt arról, hogy ki hol akar élni, vannak 3 millió körüli lakások, vannak tulajdonosai, laknak ott emberek, aki szegények annak ellenére, hogy van lakásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!