Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdagnak számít egy olyan 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdagnak számít egy olyan 25 év körüli srác akinek van saját lakása, autója és pár milliója?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatot nagyobb eséllyel kezdenél vele?
2023. febr. 5. 09:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"3millió körüli összegtől lehet lakható lakást venni, 100ezer körültől használható autót"

Bogárka, lemaradt mindenhol 1 nulla: 30 millió (a legeslegalja), és 1 millió

2023. febr. 5. 13:44
 12/22 anonim ***** válasza:
2023. febr. 5. 13:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Amiket te linkeltél azok erősen felújításra váró önkormányzati lakások, bérleti jogosak, vagy árverésre bocsájtott erősen lelakott szintén felújításra váró ingatlanok. A családi házakról nem is beszélve és egy olyan helyen vannak ezek, ahol a munkalehetőség kb a nullával egyenlő még ingázva is.
2023. febr. 5. 13:59
 14/22 anonim ***** válasza:
kartonpapírvárat is linkelj ami egy híd alatt fekszik légyszi!
2023. febr. 5. 14:03
 15/22 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Konkrétan ezt a Jófogásról néztem. Azt hiszem salgótarjáni lakás, de több is van ennyi körül. Autót is nézzétek meg pl. a hasznaltauto.hu-n. A kérdező nem mondott semmit azzal kapcsolatban, hogy hol van a lakás és milyen az autó. Tény, hogy ennyiért is van, nem maradt le 0 sehonnan, nézzétek meg!

9-es!

Nem tudom honnan szedi össze, de ez nem volt kérdés, nem is értem miért hoztad ezt fel.

Egyébként én férfi vagyok, 34 évesen lett saját házam, egy jókor, jó helyen megvásárolt telek eladásából és sok munkából. Autóm meg 24 évesen lett, ami egy akkor 9 éves Audi volt, szintén a munkámmal keresett pénzből, Németországból hoztam, az itteni ár alatt.

2023. febr. 5. 14:03
 16/22 anonim ***** válasza:
gyomor kérdése illetve ki vesz egy 100 éves házat manapság, vagy lakást, amire 3szor annyit költened kell még, plusz kitudja milyen a lakóközösség, a munkalehetőségeket előre fel lehet mérni, de mivel keleti régió a salgó ezért gondolom shrek az egyik szomszéd, plusz átkozod a napot amikor oda beköltöztél, mert nem haladsz egyről a kettőre abból a kevés fizuból, mert a minimálist is el kell vállalnod, mert nem tudsz válogatni a jobbnál jobb munkalehetőségek közül. Viszont így gondolom milyen házad lehet 34 évesen, ha ilyen házakat linkelsz. Gondolom valami hasonlóban élsz. Lelked rajta!
2023. febr. 5. 14:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk lehet a tobbseg nem Salgotarjanon vagy egyeb gettos kornyeken akar lakni xd
2023. febr. 5. 14:10
 18/22 anonim ***** válasza:
13. és 14. Ennyiért ez van. TE, MOST, válogathatsz. De mindig így lesz?
2023. febr. 5. 14:14
 19/22 anonim ***** válasza:
18 mivel egy 30 millás lakásom lett hitelmentesen, ja az árából futná arra, hogy válogassak a későbbiekben, de hülye lennék eladni. :D
2023. febr. 5. 14:21
 20/22 anonim ***** válasza:

16-os!

Pontosan, ilyen helyen nincs munkalehetőség, a lakóközösség a legalja. Ezért írtam azt az első hozzászólásomban, hogy attól, hogy valakinek lakása van, még nem számít gazdagnak, pontosan azért, mert ez is lakás, lehet benne lakni, csak éppen nem érdemes. Mivel a kérdező semmit nem írt a lakásáról, lehet 3 milliós putri, meg 2 milliárdos luxus penthouse.

Egyébként nem én linkeltem, de ha manhattani luxuslakást linkelek, akkor szerinted olyan helyen élek? Nincs összefüggésben, bárki tud bármilyen lakást linkelni a hirdetési oldalakról. Én az ország másik felén élek és nem ilyen házban.

17-es!

Szó nem volt arról, hogy ki hol akar élni, vannak 3 millió körüli lakások, vannak tulajdonosai, laknak ott emberek, aki szegények annak ellenére, hogy van lakásuk.

2023. febr. 5. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!