Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ami bóknak számít egy vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami bóknak számít egy vonzó férfitől, az miért zaklatás egy nem vonzó férfitől?

Figyelt kérdés
Kicsit broken lett a világ nemde?
2023. jan. 14. 16:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem lett az.
2023. jan. 14. 16:42
 2/24 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Neked se esne jól egy olyan nő közeledése aki nem tetszik.

Viszont nem egy bóktól lesz zaklatás, tegnap a villamoson bókolt nekem egy férfi akitől semmit nem akarnék, meg párom is van, mégsem vettem zaklatásnak mert nem vitte túlzásba. Ha erőszakosan nyomul valaki az a zaklatás, ha helyes az illető ha nem.

2023. jan. 14. 16:43
 3/24 anonim ***** válasza:
16%

2.

Lehet hogy neked bók de van olyan "nő"? aki elküldött ezért melegebb éghajlatra meg üvöltött is.

2023. jan. 14. 16:45
 4/24 anonim ***** válasza:
97%

Konkrét példa nélkül erre nem tudok mit mondani. De dolgoztam együtt nem vonzó férfiakkal, akikkel ettől függetlenül jóban voltam, mert amúgy jó fejek voltak, nem sértődtem halálra, nyugi, ha alkalomadtán bókoltak valamit normálisan, amiben érezhetően semmi hátsó szándék nem volt, csak pl. "De jó a hajad ma, mit csináltál vele?" és társai.

A "Jó a segged, cica!" és az ehhez hasonlók ellenben a cég legnagyobb alfagigaChad-étől sem elfogadhatók :)

2023. jan. 14. 16:45
 5/24 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom te mit értesz bók alatt, simán lehet hogy jogos volt a nő részéről de az is lehet, hogy nem.

2023. jan. 14. 16:46
 6/24 anonim ***** válasza:
13%

5.

Hát láthatod az itteni lepontozások alapján mennyire sértő egyeseknek hogy le mertem írni a tapasztalatokat!

2023. jan. 14. 16:48
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
De mi volt a bók, arra válaszolj kérlek?
2023. jan. 14. 16:49
 8/24 anonim ***** válasza:
43%

7.

Csak annyi volt hogy csinos vagy!

De miért pontozol le?

2023. jan. 14. 16:51
 9/24 anonim ***** válasza:
87%

Igen, főként azért lett “broken” ez a világ, mert egyesek már egy nyamvadt mondatot sem tudnak leírni idegen szavak nélkül.:( Nálam egy ilyen férfi alapból “offos”, hogy a te nyelveden szóljak.

Amúgy nincs igazad, 2#-es tökéletesen leírta. Nekem jól esik egy bók, akár vonzó számomra akitől kapom, akár nem. Amikor viszont valaki erőszakosan nyomul, vagy primitív megjegyzéseket tesz, az nem bók, mindegy hogy néz ki a férfi.

2023. jan. 14. 16:51
 10/24 anonim ***** válasza:
95%
Ami szerintem fura, hogy valakinek megtetszik valahol valaki, leszólítja, és megsértődik, ha a másiknak nem tetszik.
2023. jan. 14. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!