Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ami bóknak számít egy vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami bóknak számít egy vonzó férfitől, az miért zaklatás egy nem vonzó férfitől?

Figyelt kérdés
Kicsit broken lett a világ nemde?
2023. jan. 14. 16:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9-es, jaj, már most kioffoltál.

Pedig el akartalak hívni randira. Na basszus...

2023. jan. 14. 16:54
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
11# bocsi, nem ismerkedem a gyk-n.;)
2023. jan. 14. 16:56
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
Hat ha valaki a villamoson elem allna minden kontextus nelkul, hogy “Csinos vagy.” lehet en is megijednek, az uvoltozes mar csak habitus kerdese, en ennyitol nem gurulnek be ennyire, de vannak kicsit forrobb feju emberek.
2023. jan. 14. 16:56
 14/24 anonim ***** válasza:
6%

13.

Nem csak úgy elé álltam.

2023. jan. 14. 16:58
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

14

Akkor az illető valami idegbeteg Miss Pcsa volt, ha te valóban semmi ijesztőt, zaklatót nem csináltál.

Hozzám is jött már oda srác, vártam az utca közepén, egyedül ácsorogtam, odajött, egyrészt nem nézett ki jól, másrészt úgy dadogott, hogy alig értettem, mit mond, a lényeg, hogy randira szeretett volna hívni, de normálisan elmagyaráztam neki, hogy ne haragudjon, nem fog menni, épp a barátomat várom :DD Konkrétan ez volt a szitu, tényleg őt vártam, de ha szingli lettem volna, akkor sem akartam volna randira menni vele, de akkor sem küldtem volna el ordibálva. Normális volt amúgy, elköszönt és lelépett, így nem volt indokom jelenetet rendezni.

2023. jan. 14. 17:03
 16/24 anonim ***** válasza:
6%

15.

Nem egy hasonló volt, ebből vontam le a következtetést

2023. jan. 14. 17:05
 17/24 anonim ***** válasza:
94%

16

Akkor viszont lehet te rontasz el valamit, de gondolom ez nem fog kiderülni, mivel nem vagy valami bőbeszédű, nekem meg nincs kedvem további 20 üzeneten keresztül faggatózni. :D

2023. jan. 14. 17:07
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Nyilván nem írja le egyben, mert vele van a gáz.
2023. jan. 14. 17:09
 19/24 anonim ***** válasza:
24%

17.

Tévedsz!

Viszont volt olyan hogy a lány jött oda aztán kiderült hogy a barátját várta!

De látom nagyon kényes nektek ez a téma!

Hogy le kell pontozni!

2023. jan. 14. 17:10
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
Ha kapcsolatban vagyok, teljesen mindegy, hogy ki bókol. Semlegesen kezelem, letudom egy köszivel, és témát váltok. Ha szingliként nézem, akkor ha nem vonzó az illető, pontosan ugyan így teszek. Megköszönöm, és ennyi. Mert nem érdekel, nem akarok tőle semmit, de nem vagyok bunkó. Egyedül akkor vagyok bunkó, ha random utánam szólnak, fügyülnek, gusztustalanul nyomulnak, és nem tudják felfogni a nemet. Az ilyen viszont magára vessen.
2023. jan. 14. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!