Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ami bóknak számít egy vonzó férfitől, az miért zaklatás egy nem vonzó férfitől?
Figyelt kérdés
Kicsit broken lett a világ nemde?2023. jan. 14. 16:39
21/24 anonim válasza:
Én úgy látom,hogy az itzeni nők is ilyen bunkókból állnak!
Ez látszik a lepontozásokból,meg le is írták hohy igy is tudnak viselkedni!
Aki nem bunkó az nem viselkedik így!
Ennyi!
Lehet lepontozni,aki szerint igazam van!
22/24 anonim válasza:
Az, hogy valaki vonzó-e vagy sem, az szubjektív.
Ami okjektiv, hogy igenyes-e, ad-e magára. Ez azért látszik az öltözködésbol, kinézetbol. Tehát nem szakadt, rongyos, borotvalatlan, szerencsétlen, lúzer kinézetű. És kiemelném, hogy itt nem a márkás cipőre, órára, mobilra, kocsira gondolok. Átlag ruhaboltokbol is teljesen jól lehet öltözködni, stílus és ízlés kérdése.
Tehát, bármennyire is nem szép ha egy igényes ember bokol jobban esik, mintha egy szakadt, lepukkant tenné. Az egyenesen megalázó.
23/24 anonim válasza:
24/24 anonim válasza:
23-as vagyok. Bocs, rossz kérdés alá írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!