Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha valaki azzal fenyeget, hogy megöli magát, ha nem jövök össze vele?
Kérlek titekdt mellőzzétek az olyan válaszokat, hogy "hagyd megd@gölni vagy ilyesmi. Az a baj ő már tényleg megpróbálta egyszer (akkor nem miattam) és most nagyon félek, hogy mit fog tenni.
Nagyon megérintene a dolog, ha valaki miattam vetne véget az életének.

"Ha te bármi mást csinálsz a sráccal kapcsolatban, minthogy elutasítod és figyelmen kívül hagyod a fenyegetőzését - akkor egy olyan világ csicskája nő vagy, hogy megérdemled, hogy még a hajléktalan törpe is megb@sszon egy vödör sertészsírral."
Nem csoda, hogy jóérzésű ember lepontozott.
Írtam, hogy én összejöttem ilyennel. Nem vagyok sem "világ csicskája", és nem, nem érdemlem meg, hogy megb@asszon még egy hajléktalan törpe is egy vödör sertészsírral. Egy normális férfi menyasszonya vagyok már, ezt érdemlem.
Amikor összejöttem a zsaroló csávóval, nem nő voltam, hanem lány, 20 se voltam még. Nem volt pszichológiai alapműveltségem, ráadásul jóindulatú és naiv voltam, elhittem, hogy ő egy csodás ember, akit elvert az élet igazságtalanul, és úgy gondoltam, hogy undorító lenne tőlem, ha a külseje miatt még én is visszautasítanám (hiszen éjszakákat beszéltünk át), és nem csoda, hogy meg akarna már halni. Ez is a manipuláció része volt.
Természetesen felnőtt, tapasztaltabb nőként 1 perc alatt küldeném el az ilyet a lehető legcifrább módon a pokol legmélyebb, legbüdösebb bugyrába.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!