Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok férfigyűlölő nő? Konkrétan mit ártottak nekik a férfiak?
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 16:32
11/22 anonim válasza:
Sajnálatos, ha valakivel ilyenek történtek, de ez a kérdés szerintem inkább provokació..
De egyébként mocskos módon mindegy, hogy egy nő hogy öltözik vagy kivel hol mit tett meg (beleegyezzéssel) az senkit nem jogosít arra, hogy hozzá érjen és zaklassa őt szóban vagy akár tetlegessen..
De tekintsük igaznak.. akkor sem az a megoldás, hogy mozgalomba állunk és toljuk a hülyeséget.. hanem annak kellene elejét venni, hogy másokkal ilyen megtörténjen.
12/22 anonim válasza:
Én olyan ember iránt, aki engem tárgyként kezel és alsóbbrendűnek tekint, nem tudok mást érezni mint gyűlöletet. Sajnálom, de tudom jól, hogyan beszélnek a férfiak a nőkről egymást között, még a saját barátnőjükről is. Vannak kivételek, de ők se szólalnának fel egy társaságban, hanem csendben ülnek és nevetnek a többiekkel együtt, mert legbelül ők is így éreznek. Valamilyen szinten nem az ő hibájuk, mert így lettek szocializálódva, de a legtöbb nem akar semmit ellene tenni. Egy nő nekik csak egy lyuk, amit használni lehet.
13/22 anonim válasza:
A gyakorin csak egy van, de ő nagyon hangos, ezért gondolod, hogy "sok". Hasonlóan az incelkérdésekhez amit kb. 3 nagyon aktív ember gyárt.
14/22 anonim válasza:
En az itteni nyomorekokat utalom csak, ami lehet kb negy darab ferfi osszesen, a nemi eroszakmanias, a pedofil, meg 1-2 random incel.
Amugy meg szeretem a ferfiakat, a barataim egy resze ferfi, a parom is ferfi, apam is ferfi, mindegyikuket szeretem🤷♀️
15/22 anonim válasza:
És a nőgyűlölő férfiak? Jó, csak vicc volt:D
16/22 anonim válasza:
Nem igazán találkoztam én sem még ilyen nővel, azonban szerintem ha van is, akkor okkal ilyen.
17/22 anonim válasza:
Nem ismerek férfigyűlölő nőket. AZ itt fröcsögő hímneműek nem férfiak.
18/22 anonim válasza:
Nem utálom őket, mit érne az élet férfiak nélkül, de az tény, hogy már sok fájdalmat, bánatot okoztak!
19/22 anonim válasza:
18-as, ühüm, értem. Akkor nem te választottál sz@rul, még véletlen sem? Igaz? 😂
20/22 anonim válasza:
Én összesen egy (azaz 1) férfigyűlölő nőt ismerek, pedig találkoztam már néhány emberrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!