Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok férfigyűlölő nő? Konkrétan mit ártottak nekik a férfiak?
Elrontott élet, elrontott párkapcsolat. Megcsalta a férfi. Ronda, nem kell a férfiaknak, rá se néznek. Rossz, összeférhetetlen természet miatt, minden férfi elhagyja.
Ezek szoktak a leggyakoribb okok lenni, hogy némelyik nő miért keseredik meg és gyűlöli az egész férfi nemet😂.
A munkahelyemen rengeteg nő van és rengeteg ilyen megkeseredett, rosszindulatú nő van. Legtöbbször mindegyik mögött egy elrontott élet van. Igazából én szánom őket.
Persze nagyon sok vidám, jókedvű, kedves nőt is ismerek.
Miről beszélsz?
Talán az első és legfontosabb dolog ezzel kapcsolatban, hogy hazánkban a nőgyülölet sajnos gyakori jelenség, vagy ha nem is gyakori akkor sokkta gyakoribb, mint amiről te írsz. Én a 30 évem alatt rengeteg nőgyülölettel találkoztam és egy kezemen megszámható férfi gyülölettel..
Bár lehet csak én nem érzékelem és valószínűleg minden nő utál 😀
Téged se azért támadtak, mert farok van a lábad között. Inkább mert az agyad helyén is az van. Nem unod még?
Senki se gyűlöli a férfiakat, nem ítéli az egész nemet pár idióta miatt.
Csak egy bizonyos embertípust utálnak. Mondjuk azokat, akik szerint egy egész nem elleni szankció, hogy a fiúkat arra kell nevelni, hogy tiszteljék a nőket, és engedély nélkül nem érhetnek senki testéhez.
Amúgy megnyugtatja a tudat, hogy a lányoknak ugyanezt tanítják? Csak nekik valahogy nem jut eszükbe random fiúkat fogdosni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Hogy az ilyen kérdéseknél nincsenek férfiak, akik megszólalnak, az vagy azt jelenti, hogy leszarják, hogy ilyen van, vagy egyetértenek vele. Az ilyenekben mit lehet szeretni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!