Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az állítás férfigyűlöletre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az állítás férfigyűlöletre utal, vagy nem?

Figyelt kérdés
"a fiúk viszont imádnak arról fantáziálni, hogy korcs kutyaként, merevedéssel a gatyájukban csak úgy oda lehet menni egy lányhoz és meg lehet fogni a teste bármelyik pontját, amikor csak akarják."

2023. febr. 15. 16:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
24%

Durva általánosítás. Van ilyen, de azért többségben vannak a normális férfiak. Egyszerűen ostoba, aki ilyet mond.

35N

2023. febr. 15. 16:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Talán olyan 12 éves lehettem amikor először benyúltak a lábam közé mindenféle engedély nélkül. Mert úgy gondolták megtehetik. Még ért pár ilyen sérelem, aztán ez csak rosszabb lett ahogy elkezdődött a bulizós időszak. Ott aztán minden volt. És kivétel nélkül mindegyik fel volt háborodva az ellenkezésen. Az utcán is legalább félévente összefutottam mutogatós gyökerekkel, bokorban faxverővel, és akkor még nem számolom bele a "szimpla" undorító beszólásokat. Volt aki pofont kapott, volt aki verést, de le merném fogadni hogy már el is felejtették. Nem is tudják mekkora traumát okoznak.
2023. febr. 15. 16:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy ezt meg lehet fogalmazni finoman is. De a legtöbb férfi tényleg fantáziál arról, ha meglát egy szép nőt, hogy de jó lenne, ha... Sajnos pár elmebeteg meg is teszi. A legnagyobb probléma, hogy ők nem egy nővel teszik ezt meg. Rengeteggel. Ezért van szinte minden nőnek legalább egy olyan tapasztalata, amikor valaki így bánt vele. Buszon dörgölőzéstől a buliban fogdosásig, szinte mindenki átéli.
2023. febr. 15. 16:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem te vevő lennél arra, hogy fejbesimogassalak egy baseball ütővel.
2023. febr. 15. 17:00
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Rupi Kaur Tej és méz című könyve jut eszembe. Néhol szívszorító.

A tej és méz versek és prózai írások gyűjteménye a túlélésről, az erőszak, az abúzus, a szerelem, a veszteség, a nőiség megéléséről.

Idézek belőle annak, aki esetleg még nem olvasta.

"a térdünket

szétfeszítik

unokatestvérek

és nagybácsik

és férfiak

azok érintik a testünket

akiknek nem lenne szabad

amíg már a vetett ágy biztonságában is félünk"

2023. febr. 15. 17:01
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Reménykedj nyugodtan, attól még vannak olyanok, akik a fantáziát tovább viszik sajnos.

2023. febr. 15. 17:23
 17/26 anonim ***** válasza:
52%

Tudom. Azt is tudom, hogy milyen ha akaratod ellenére törtenik valami.

De szerintem ez nem általános akkor sem.

Persze nyilván ha meglátsz egy jól kinéző nőt akkor eszedbe juthat olyan, hogy milyen lehet vele a szex, milyen lehet a teste, de én például nem szoktam arra gondolni hogy le akarom tépni a ruhát róla és molesztálni akarom meg erőszakolni.. ilyet kijelenteni, hogy általánosságban ezt gondolnák a "fiúk/férfiak" baromság.

De nyilván rohadt szomorú dolog ha valakivel megtörténik és én nagyon sajnálom az ilyet.

2023. febr. 15. 17:28
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, aki ezt az állitást kijelentette, érte valami olyan incidens, ami miatt sajnos ezt ki kellett mondania.

Azért ne tegyünk úgy, mintha ez a valóságtól annyira elrugaszkodott volna vagy ilyen soha a büdös életbe nem fordulhatna elő.

Nem beszélve arról, mikor általánosba a tanár egy perverz volt.

Felelt a lány a táblánál, a k^csög meg stírölte a fenekét.

Közbe kacsingatott meg a hüvelykujjával mutogatott mintegy elismerve fenekét, alakját...

Undorító. A lány meg nem értette mit röhögnek a háta mögött, bár többen voltak, akik meg voltak botránkozva rajta...

2023. febr. 15. 17:30
 19/26 anonim ***** válasza:
68%
Édesburgonya, én mindig, mikor olvasom a válaszaid, azt kívánom, hogy a férfiak többsége úgy gondolkodjon, mint te, és ne úgy, mint akik azt mondják, hogy "minden férfi 15 évesekről fantáziál, apád is, és aki mást mond, hazudik".
2023. febr. 15. 17:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

18

Nem, de ismerek nőket, akik átéltek ilyesmit.

És ha valaki tiniként zavaros fejben, szexuális téren is művelhet bármit.

Nem mindegyik férfi/fiú olyan, hogy megáll a tapogatasnál. Miért teszünk úgy mintha nem létezne nemi erőszak? Még fordított esetben is jelen van.

Hogy bár a fiú testileg kész rá attól még a lelke nem kívánja az egészet, például egy érettebb nő ezt használja ki.

Melegeknél is simán előfordulhat ilyesmi.

Igenis létező dolog a nemi erőszak.

2023. febr. 15. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!