Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az állítás férfigyűlöletre utal, vagy nem?
Durva általánosítás. Van ilyen, de azért többségben vannak a normális férfiak. Egyszerűen ostoba, aki ilyet mond.
35N
Nekem Rupi Kaur Tej és méz című könyve jut eszembe. Néhol szívszorító.
A tej és méz versek és prózai írások gyűjteménye a túlélésről, az erőszak, az abúzus, a szerelem, a veszteség, a nőiség megéléséről.
Idézek belőle annak, aki esetleg még nem olvasta.
"a térdünket
szétfeszítik
unokatestvérek
és nagybácsik
és férfiak
azok érintik a testünket
akiknek nem lenne szabad
amíg már a vetett ágy biztonságában is félünk"
Reménykedj nyugodtan, attól még vannak olyanok, akik a fantáziát tovább viszik sajnos.
Tudom. Azt is tudom, hogy milyen ha akaratod ellenére törtenik valami.
De szerintem ez nem általános akkor sem.
Persze nyilván ha meglátsz egy jól kinéző nőt akkor eszedbe juthat olyan, hogy milyen lehet vele a szex, milyen lehet a teste, de én például nem szoktam arra gondolni hogy le akarom tépni a ruhát róla és molesztálni akarom meg erőszakolni.. ilyet kijelenteni, hogy általánosságban ezt gondolnák a "fiúk/férfiak" baromság.
De nyilván rohadt szomorú dolog ha valakivel megtörténik és én nagyon sajnálom az ilyet.
Biztos, aki ezt az állitást kijelentette, érte valami olyan incidens, ami miatt sajnos ezt ki kellett mondania.
Azért ne tegyünk úgy, mintha ez a valóságtól annyira elrugaszkodott volna vagy ilyen soha a büdös életbe nem fordulhatna elő.
Nem beszélve arról, mikor általánosba a tanár egy perverz volt.
Felelt a lány a táblánál, a k^csög meg stírölte a fenekét.
Közbe kacsingatott meg a hüvelykujjával mutogatott mintegy elismerve fenekét, alakját...
Undorító. A lány meg nem értette mit röhögnek a háta mögött, bár többen voltak, akik meg voltak botránkozva rajta...
18
Nem, de ismerek nőket, akik átéltek ilyesmit.
És ha valaki tiniként zavaros fejben, szexuális téren is művelhet bármit.
Nem mindegyik férfi/fiú olyan, hogy megáll a tapogatasnál. Miért teszünk úgy mintha nem létezne nemi erőszak? Még fordított esetben is jelen van.
Hogy bár a fiú testileg kész rá attól még a lelke nem kívánja az egészet, például egy érettebb nő ezt használja ki.
Melegeknél is simán előfordulhat ilyesmi.
Igenis létező dolog a nemi erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!