Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feldolgozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni a döbbenetet, amikor szembesülsz vele, hogy a párod nem az az ember, akinek eddig mondta/mutatta magát?

Figyelt kérdés
Eleinte csak apró, szinte észrevehetetlen jelei voltak, de az összeköltözéssel egy teljesen más embert kaptam, mint akit előtte megismertem. Olyan mint egy tömegszerencsétlenséget végignézni. Látom, de az agyam képtelen feldolgozni az infót, csak bámulom és nem értem az egészet. Ilyen létezik?
2023. febr. 15. 16:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
6%
Indokolatlanul nem lesz valaki csak úgy ilyen. Nem tettél valamit, amivel kiváltottad belőle ezt?
2023. febr. 15. 16:36
 12/22 anonim ***** válasza:
6%

9

Te csak ne személyeskedj, te ülsz a szarban, nem én.

És írtam, hogy ott kell hagyni.

Tényleg jobb másba belekötni, mert otthon már egy kukkot se mersz szólni? Idegbeteg vagy? Leszel hamarosan, nyugodtan maradj vele, kapni is fogsz.

De úgy kell neked ha te panaszkodás meg meglepődés, lefagyás helyett nem lépsz.

Sok "boldogságot" neked. 🙃

2023. febr. 15. 16:39
 13/22 A kérdező kommentje:

#11 nem tettem semmi ilyet.

#12 nem személyeskedek és nem ülök a szarban, elköltöztem. Egyszerűen csak nem tudom, megérteni, hogyan változhat meg valaki ennyire egyik pillanatról a másikra. A megjegyzésemet, hogy mindennapos arra értettem, hogy mások is írták, láttak már ilyet. Tehát nem annyira megdöbbentő, mint ahogyan én megélem. Mi ebben a személyeskedés?

Nem voltam még ilyen élethelyzetben és próbálom értelmezni a történteket.

2023. febr. 15. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Azért gondold csak végig, hátha mégis van valami, amit tettél.
2023. febr. 15. 16:45
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenek ezek a tul helyes pasik .. vmi sosem okes veluk
2023. febr. 15. 16:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

15, Jaj istenem, hogy képe smindne kérdés incel vergődésbe átcsapni?:D MIÉRT?!:D

14, szerinted mi indokolja eg ypárkapcsolatban a fizikai erőszakot? Szerintem semmi.

2023. febr. 15. 17:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
#7 behízelegte magát míg meg nem kapott és meg nem unt. Átlagos történet
2023. febr. 15. 18:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam. Azt hittem, megtaláltam a tökéletes férfit.Mindketten eladtuk a lakásunkat és közösen vettünk egyet.Az összeköltözés másnapján egy teljesen más ember mellett ébredtem.Durva, ordítozós,káromkodós, egoista barommá vált, akinek semmiben sem lehetett a kedvére tenni.És ennek semmi előjele nem volt,pedig előtte együtt laktunk az én lakásomban már több mint egy éve. Ha előre láttam volna, dehogy egyeztem volna bele a közös lakásba.Így viszont négy évembe telt, amíg megszabadultam tőle.
2023. febr. 15. 19:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, mennyi ideje vagytok együtt?
2023. febr. 15. 19:16
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
15. Hol írtam ,hogy indikolná bármi is? Szerintem az se indokolja ha a nő esik neked és vissza csap a férfi mert fizikailag altalaban erosebb ezert egy par karmolasnal meg piros arcnal komolyabb serulst tud okozni. Nem pártolom a nők verését . A nők vissza élését sem.
2023. febr. 15. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!