Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni a döbbenetet, amikor szembesülsz vele, hogy a párod nem az az ember, akinek eddig mondta/mutatta magát?
9
Te csak ne személyeskedj, te ülsz a szarban, nem én.
És írtam, hogy ott kell hagyni.
Tényleg jobb másba belekötni, mert otthon már egy kukkot se mersz szólni? Idegbeteg vagy? Leszel hamarosan, nyugodtan maradj vele, kapni is fogsz.
De úgy kell neked ha te panaszkodás meg meglepődés, lefagyás helyett nem lépsz.
Sok "boldogságot" neked. 🙃
#11 nem tettem semmi ilyet.
#12 nem személyeskedek és nem ülök a szarban, elköltöztem. Egyszerűen csak nem tudom, megérteni, hogyan változhat meg valaki ennyire egyik pillanatról a másikra. A megjegyzésemet, hogy mindennapos arra értettem, hogy mások is írták, láttak már ilyet. Tehát nem annyira megdöbbentő, mint ahogyan én megélem. Mi ebben a személyeskedés?
Nem voltam még ilyen élethelyzetben és próbálom értelmezni a történteket.
15, Jaj istenem, hogy képe smindne kérdés incel vergődésbe átcsapni?:D MIÉRT?!:D
14, szerinted mi indokolja eg ypárkapcsolatban a fizikai erőszakot? Szerintem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!