Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Késő az ha valakinek először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késő az ha valakinek először 25 éves korában lesz kapcsolata?

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 30 évesen még mindig nem volt, de még nem adtam fel.
2023. febr. 12. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az átlaghoz képest késő. De a lényeg, hogy boldog legyél, és kész.
2023. febr. 12. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Az átlaghoz képest igen, de az, hogy valakinek volt már kapcsolata 18 évesen is még nem jelenti azt, hogy volt normális kapcsolata. Szerintem erről nem nagyon lehet lemaradni, de ha mellette szűz is vagy, akkor azért az furább lesz ahogy öregszel.
2023. febr. 12. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Vannak nők, akik sokáig várnak. Meg férfiak, akik bátortalanok, mert azt hiszik, sokat veszíthetnek a visszautasításokkal. Pedig szartse veszítenek, csak nem tudják. Átlagos muksónak 20 nemre jut egy igen. És akkor még nem lő minden verébre.
2023. febr. 12. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
30 évesen hogy hogy nem volt még kapcsolatod?
2023. febr. 12. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5.: elég sokáig gátlásos, önbizalomhiányos srác voltam, a 20-as éveimben jártam, mikor egyáltalán elkezdtem próbálkozni, például a neten. Sok randim volt és volt sok lány a randipartnerek közül, akit el tudtam volna képzelni barátnőmnek, de ők nem érezték azt, hogy én lennék számukra az igazi. Volt 2 "kalandom", sajna csak ennyit tudok felmutatni.
2023. febr. 12. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem késő.
2023. febr. 14. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
soha nem késő!!
2023. febr. 17. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!