Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ritka az ha valakinek 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka az ha valakinek 25 éves kora körül nem volt még normális kapcsolata?

Figyelt kérdés

Erről általában nem beszélnek az emberek, de engem érdekelne.

Nekem csak kaladok jöttek össze eddig sajnos, párkapcsolatom még nem volt és 25 múltam.

2022. okt. 22. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Pedig ez annyira nem ritka. (Manapság szerintem főleg nem.) Egy minőségi kapcsolatot sajnos elég nehéz kialakítani. Főleg akkor, ha teljesen nem vagy rendben.
2022. okt. 22. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szombat. Este 23:11. És megint kiírta.
2022. okt. 22. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem ritka, de nincs is rendben
2022. okt. 23. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Nálad nincs minden rendben a toronyban haver
2022. okt. 23. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Az attól függ.
2022. okt. 23. 01:10
 6/6 anonim ***** válasza:
29%

A fiúknál nem ritka,lányoknál az.

Van egy 40 év körüli munkatársam, akinek még soha nem volt barátnője, valószínűleg még szűz,pedig normális,inteligens és a nők szerint jóképű is.

Lehet fiatalabb korában kicsit magasra helyezte a mércét,sok elutasítást kapott,most pedig már nem is próbálkozik.

2022. okt. 23. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!