Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is szokott morogni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is szokott morogni a párja?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, hogy a barátnőim hazudnak, vagy tényleg csak nálam van így. Ők azt mondják, hkgy az ő párjuk abszolút higgadt, sose emeli fel a hangját, nem morog, ha össze kapnak.

Na nem arról beszélek, hogy üvölt velem a párom vagy káromkodik, de azért ha felhúzom, tud velem morogni, hangosabban beszélni.

2023. febr. 12. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én emberem is morog, ha baja van. Olyankor megkapja a Dörmögő Dömötör nevet, és a végén mindig elröhögjük. Így adja ki a dühét, nincs ezzel baj.
2023. febr. 12. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Mi ritkán veszekszünk de akkor kiabálunk is. Nincs ebben semmi ördögtől való. Mindketten hirtelen indulatosak tudunk lenni, gyorsan felszalad a pumpa, ki kell ereszteni a feszültséget de nem verjúk szét egymást, sőt csúnyán is ritkán beszélünk de olyan is előfordult már. Lehiggadunk, bocsánatot kérünk egymástól és nyugodtan is átbeszéljük újra.

Nem mindenki ilyen halvérű, hogy semmi nem hozza ki a sodrából.

Morgás nekem mást jelent, nekem az amikor ah orra alatt halkan megjegyzéseket tesz de csak épp annyira hangosan hogy ne értsem, csak tudjam hogy nem tetszik neki valami.

11 éve vagyunk együtt. 🤷‍♀️

2023. febr. 12. 22:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Akkor kicsit megnyugodtam. Egy barátnős összeülős beszélgetés alatt szinte már el lett velem hitetve, hogy emiatt mekkora mocsok.

12: Én leginkább úgy értem a morgást, hogy megemeli a hangját, de még nem éri el a kiabálás szintjét, és erőteljesen beszél, felháborodva, de legalább ezt csúnya szavak használata nélkül.

2023. febr. 13. 09:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!