Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is szokott morogni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is szokott morogni a párja?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, hogy a barátnőim hazudnak, vagy tényleg csak nálam van így. Ők azt mondják, hkgy az ő párjuk abszolút higgadt, sose emeli fel a hangját, nem morog, ha össze kapnak.

Na nem arról beszélek, hogy üvölt velem a párom vagy káromkodik, de azért ha felhúzom, tud velem morogni, hangosabban beszélni.

2023. febr. 12. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Nincs két egyforma személyiség. De ha téged zavar, hogy morog, akkor rakd ki.
2023. febr. 12. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
morogni nem szoktam, de néha 1-2 sallert lezörgetek neki, h tudja hol a helye!
2023. febr. 12. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Normális, bár első időben nem annyira...

Én a párommal ugyan nem veszekszek, ha valami bajunk van egymással, általában kicsit elvonulunk, aztán ha mindketten lenyugodtunk, megbeszéljük

Egy kis fellendülés megesik, bár ha már az első hónapokban pl kiabál veled az sosem jó jel, később ki tudja mi lesz...

2023. febr. 12. 19:53
 4/13 A kérdező kommentje:

Ó, nem vagyunk "újak" mi már három éve együtt élünk, jó pár éve ismerjük egymást.

Viszont nem, nem kiabál, én kifejezetten a morgásra gondolok. Kicsit emelt hanggal indulatos beszéd :D

2023. febr. 12. 19:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Oh, akkor nem hinném hogy nagy probléma lenne

Minden kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb veszekedések

Ha téged nem zavar úgy, akkor szerintem nem probléma

2023. febr. 12. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Amelyik nem morog, annak olyan felesége lesz a jövőben, aki kb. mindent tilt neki, kb ilyen lesz az életük: [link]
2023. febr. 12. 20:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Szokott duzzogni, de pl kiabálni még nem hallottam, elég csendes típus. Amùgy szerintem mindenkinek van sz@r, morgòs napja, a baj akkor van mikor gyakran morog ùgy kb mindenért...
2023. febr. 12. 20:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Nyilván zavar, dehát ha egyébként semmi egyéb problémánk nincs, csak az, hogy ő morog, ha dühös rám, akkor nem fogom ezért kirakni :D
2023. febr. 12. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Ahol nem morognak és hadják össze gyülni a problémákat ott sokkal nagyobb viták robbannak ki. Inkább arra törekedjetek hogy haraggal ne esküdjetek le aludni. Minden napi új nap és tiszta lap mind két résztől. Ez 21 éve bevált dolog nálunk.
2023. febr. 12. 20:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Na hát akkor minek tetted fel a kérdést? Viseld el, legalább nem hord le, nem üt le.
2023. febr. 12. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!