Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire számíthatok egy 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok egy 16 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Jómagam 30 éves vagyok, a lány mindent megtesz azért, hogy megpróbálja eladni magát nekem. Gyakran említi, hogy milyen jó lenne nekünk együtt, mennyire tetszem neki. Tegyük fel bele megyek a dologba, mire számíthatok? Hasonló korosztályúak, tudtok segíteni?
2023. febr. 12. 16:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
14%

19.

Amit írtál a Gyakori szerint nemi erőszak és pedofília! Befolyásolható kislányként, az a vén pedofil megrontott.

2023. febr. 12. 21:17
 22/23 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos már rég nem vagyok hasonló korosztály, de 16 éves koromban pont 30 éves pasim volt. Nem a kora zavart, hanem a felesége 🤣 Egyébként hatalmas szerelem lett(ő kezdett ki velem). Én szakítottam 3 év után, szintén nem a kor miatt. Azzal semmi problémánk nem volt. Nem volt apakomplexusom, semmi bajom. Se előtte, se utána nem volt ilyen nagy korkülönbséggel párom, ő egyszerűen azért volt, mert nem a korába szerettem bele. Mondjuk a 30 éveseket még most is bírom. Sajnos, már 40+ vagyok😂
2023. febr. 13. 00:15
 23/23 anonim ***** válasza:
32%

"Viszont itt a Gyakorin, egy 22!!! évessel folytatott viszonyra is azt mondták, mert a pasi 37 volt!"

A femcelek mindig féltékenyek lesznek a fiatal lányokra, és hogy nem őket akarják megdugni. Sok interjút nézek a nőkről neten, mindegyik dühöng ezért, aztán ha megkérdezed hány éves a pasijuk meg mind sokkal idősebb.

A nőkkel nem éri meg vitázni, csak ha le akarod őket oltani. Nem tudnak érvelni, se látni a hibáikat, érzelmileg reagálnak arra is ha hülyeséget mondanak. Pár db nő van aki a férfiakat követi, és gondolkodik, de annyi. A nők = gyerekek.

2023. febr. 13. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!