Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok egy 16 éves lánytól?
Két teljesen más világ vagytok! Lehet hogy érettebb a koránál minden téren de akkor is óriási a szakadék ebben a korban. Tudom miről beszélek, mert van egy ilyen idős húgom és jómagam is 28 éves vagyok. Annyira más világban nőttünk fel, teljesen más értékrend, felfogás.
Mindig vannak kivételek, de szerintem ez szinte biztos hogy nem tud működni hosszabb távon!
Ha a bajra vársz példát, akkor pl. az hogy kiskorú.
De amúgy az is, hogy ő valószínűleg csak idealizál, nem tudja mit akar az élettől, jó lehetőségnek tart. De aztán ha kicsit idősebb lesz, lehet rajon, hogy nem ez kell neki és otthagy. Nagyon fiatal még, azok a párkapcsolatok amik ilyen korban azonos koruak között alakulnak ki se tartanak többnyire sokáig. Ti pedig nagyon más világ lehettek, hatalmas a korkülönbség a lány korához viszonyítva.
Valszeg szerelmi csalódást várhatsz tőle.
Ugye ez nem biztos de több mint valószínű, hogy csak próbálgatja magát.
Az a baj így, hogy nem ismerem nehéz róla bármit is feltételezni...
Ő így akarja magát nőnek érezni, hiszen egy meglett férfinek tenné szét a lábát. Lássuk be, hogy ez neked is vonzó helyzet, hogy megdugod a végén meg minden cseppet lenyel közvetlenül.
A 6-os csak félig írta jól egyébként, nem kiskorú (az 14. év alatti) ez a lány fiatalkorú, de azon a tényen nem változtat, hogy neked kell felelősségteljesnek lenned mert nem vagytok egy súlycsoport. Lehet ez jó dolog, de nagyon rosszul is elsülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!