Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire számíthatok egy 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok egy 16 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Jómagam 30 éves vagyok, a lány mindent megtesz azért, hogy megpróbálja eladni magát nekem. Gyakran említi, hogy milyen jó lenne nekünk együtt, mennyire tetszem neki. Tegyük fel bele megyek a dologba, mire számíthatok? Hasonló korosztályúak, tudtok segíteni?
2023. febr. 12. 16:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem akarom megdugni!
2023. febr. 12. 17:45
 12/23 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ. Nekem is fiatal a barátnőm, és mi jól kijövünk. Szabad, kedves, odaadó, tiszta lelkületű. Nem járták végig a férfiak, felnéz rám, tanul tőlem. Nekem ez eddig a legjobb kapcsolat az életemben, és remélem vele élem le az életemet. Ezelőtt velem egy idős, volt hogy idősebb, picivel fiatalabb lányokkal jöttem össze. Most már csak azt tanácsolnám minden férfinak, hogy szűz, max 2-3 partneres csajjal jöjjenek össze aki fiatal. Sokkal biztosabb a siker a normális férfiaknak ezeknél.
2023. febr. 12. 18:10
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
#11 Na ezt nem hiszem el. Kizártnak tartom, hogy ne akarnál egy idő után lefeküdni vele.
2023. febr. 12. 18:36
 14/23 anonim ***** válasza:
53%
Manapság a fiatalok használják ki az embert és nem frodítva.. kereső férfi vagy , etetnéd , kocsikáztatnád, vásárolnál olykor neki .. ezek éltetik a fiatalokat többnyire. Felesleges szerintem..
2023. febr. 12. 18:41
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

15.

Veled ellentétben nem mindenki pedo, finomságos.

Nekünk ez sport: https://www.youtube.com/watch?v=_SWEXnjMl2c De gondolom neked undor.

2023. febr. 12. 18:45
 16/23 anonim ***** válasza:
61%

16.

PONTOSAN! Manapság a kis finomságok vadásszák le a papamacit, és élnek vissza a testiségükkel.

Borzalmas időket élünk

Ma egy 17 éves csaj felajánlotta, hogy sz@xelne velem cserébe viszont az összes ismerősömnek reklámoznom kéne egy tisztítószert.

Természetesen visszautasítottam, mert erkölcsileg stabil lábakon állok és erős akaratom van.

Pont olyan erős mint a MaxOn folyékony fürdőszobai tisztítószer speciális zsíroldó formulával.

Most kapható citrom és vanília illatban is!

2023. febr. 12. 18:48
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
17. A pedofil szó jelentését nem ismered szerintem és ez nem csak a törvény miatt nem az, ha nem a pszichológia szerint sem. Erkölcstelennek lehet hívni ha kihasználás a cél, de a fiatalok is kihasználhak már az emberekrt főleg a kis felnőtt korban ami a 16.
2023. febr. 12. 18:54
 18/23 anonim ***** válasza:
40%

19.

Ismerem, a 14. életév alatti személyekkel folytatott szexre utal.

Viszont itt a Gyakorin, egy 22!!! évessel folytatott viszonyra is azt mondták, mert a pasi 37 volt!

Szóval a Gyakorin, pedo vagy, ha a másik 23 alatti! :)

2023. febr. 12. 19:01
 19/23 anonim ***** válasza:
33%
20 éves vagyok, a férjem 40. Imádjuk egymást, ideál házasoknak tart minket a környezetünk, akkora összhang van köztünk. Szerintem ez egyénfüggő🤷🏻‍♀️ Nekem mindig az idősebb férfiak tetszettek, mert többnyire bölcsebbek, tapasztaltabbak és felelősségteljesebbek. Egy fiatal lányhoz pedig szerintem könnyebb alkalmazkodni, mert nincs annyi berögződése, nyitottabb és alakíthatóbb a személyisége.
2023. febr. 12. 19:22
 20/23 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó egy áldozat.
2023. febr. 12. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!