Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, spiccesen ez hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, spiccesen ez hogy működik nálatok? Lenn bővebben.

Figyelt kérdés
Ha spiccesek vagytok, és rámozdultok egy pasira, ölelgetitek hosszan érzékien, simogatjátok, meg akarjátok csókolni, akkor fontos hogy mennyire jön be az illető? Vagy ha többet isztok akkor mindegy csak pasi legyen, vagy azért valamennyi vonzalom részetekről kell hozzá ilyenkor is? Ha nem jön be a pasi akkor még spiccesen sem mozdultok rá?
2023. febr. 12. 07:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kinek hogy, mèg akár kaphat is pár ölelést vagy csókot az is, akivel nem lennénk kapcsolatban, de józanon újra minden a régi kerékvágásba kerül.

Mondjuk aki taszít, azt soha sehogy nem ölelném meg…

2023. febr. 12. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Velem megesett hogy az egyik szórakozohelyen egy rakat pasival csokolóztam beállva ahogy mentünk ki barátnőmmel.

Barátnőm mindig megállt valakivel beszélgetni, amíg vártam ránéztem valakire, csókolóztunk.

Aztán indultunk de erre megint lállt beszélgetni, én megint elkezdtem unatkozni, ahogy szétnéztem, megint egy srác néz vissza, abbol is ez lett.

Mire kiértünk végre a helyről nem tudom hány pasival csókolóztam menet közben. Szerintem mégcsak nem is beszélgettünk.

Meglepett hogy tudnak csókolózni és mindegyikkel jó volt.

Az életben olyan ritka az ha valaki tud csókolózni és jólesik, de akkor és ott mindegyik úgy csókolt ahogy pont kell. Azaz nyelvesen, forrón, ritmusban velem, hosszant, mint aminek soha nem lesz vége.

Teljesen ledöbbentem hogy mindegyik csók tökéletes volt. Az életben(józanul mikor ismerkedem randik első csók vagy a barátommal mindegy melyikkel stb) meg ilyen soha nincs.

Alig tértem magamhoz.

Amúgy igen azzal tettem aki tetszik!:)

2023. febr. 12. 07:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Ok értem tehát valami féle vonzalom kell hozzá még ilyenkor is, tehát aki nem jön be azzal nem mentek bele a játékba. Azért kérdezem mert annak a csajnak aki kikezdett velem egy közös ismerősünk, barátunk, tudom hogy nagyon bejön, talán szerelmes is belé, és miért kezdett ki velem? Akkor lehet annak betudni hogy spicces volt a lány.
2023. febr. 12. 08:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Ami nekem fura volt hogy az erős ölelése, ahogy magához húzott, és közben a sóhajai, talán fel is izgult rám. Szóval ez még caak pár órája történt, lehet elfelejti, megpróbálom kerülni a témát vele, nekem annyira nem jön be a csaj hogy ebből több is legyen
2023. febr. 12. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mászok rá senkire, csak azért mert be vagyok nyomva. És nem fogom a piára, ha mégis ilyet tennék.
2023. febr. 12. 08:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Az alkohol nem változtatja meg a személyiséged, csak a gátlásokat oldja. Ezért nem érv, ha valaki részegen csalt meg, mert akkor is ugyanúgy meg akart csalni, csak a pia miatt nem érdekelték a következmények. Ugyanez a fent vázolt helyzet: buliban sem fogok magamból kikelve csak azért smárolni valakivel, mert ő van mellettem, akármennyit is ittam. Nem kell, hogy valódi szimpátiát, vonzalmat érezzek iránta, de azért első ránézésre tetszenie kell, különben nem fogok részegen sem csókolózni vele.
2023. febr. 12. 08:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, akkor csak szimplán bejövök neki.
2023. febr. 12. 10:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Offtopic, válasz a kettesnek: azért jobb a csók, mert te magad vagy felszabadultabb, Kezdeményezőbb. Saját tapasztalat, barátomat is sokkal jobban csókolom meg, ha egy picit spicces vagyok.
2023. febr. 12. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Valamennyire be kell jönnie fizikailag még kavaráskor is, különben nem csókolnám meg.
2023. febr. 12. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!