Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha egy hölgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha egy hölgy a párotok társaságában kicsit spiccesen arra kérné a párotokat hogy jajj fogja meg mert szédül? Csak szerintem nyílt flörtölés?

Figyelt kérdés

úgy néz ki bekerült egy új lány a társaságba és én nagyon nem szimpatizálok vele. Próbáltam vele beszélgetni ma , megismerni, de nekem nagyon furcsának tűnik. Már múltkor kiakadtam mert párom elmondta előttem, hogy szépnek tartja..eleve rosszul esett aztán ma megint ott volt a társaságban a lány kicsit becsiccsentett és konkrétan párom mellett álltam én egyik oldalán ő másik oldalán és megszólalt , hogy jaj fogja meg mert megszédült..erre párom szépen átkarolta oldalról, hogy el ne essen.

Nem ez volt az egyetlen dolog ami nem tetszett benne, bár őszintén szólva én ezt flörtölésnek vettem. Úgy láttam élvezi , hogy a új lány a társaságban és élvezi, hogy flörtölhet a pasikkal.

párom szerint ez teljesen ártalmatlan dolog volt és biztos csak tényleg megszédült és ő meg úriember és nem hagyhatja , hogy elessen.

Hozzáteszem ha arról van szó, hogy én nehezeket emelgetek meg szaladgálok azt elnézi akkor nem úriember de ezt hagyjuk is.

Én túlzom el, hogy ez már nekem bosszantó?

Én soha nem voltam ilyen. Azokkal a férfiakkal akiknek barátnője volt mindig tartottam a távolságot de ez a lány nem.

Úgy éreztem incselkedik a párommal.

Ő meg védi.

Én nem fogom tudni elviselni ezt a lányt a társaságban.

Szerintetek eltúlzom?

2019. aug. 10. 02:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%

Azt,hogy egy ribi lehet!

Miért nem egy szingli pasit pécéz ki?

Látja,hogy ott bagy,mégis ezt csinálja,négyszemközt helyre kéne tenni.

Ha már ugyse szimpi,barátok nem lesztek,legalább tudja, mi a helyzet!

2019. aug. 10. 04:19
 2/20 anonim ***** válasza:
36%

Nem tulzod el. Batyam meselte, hogy egyik munkahelyen, ahol sok turista fordult meg a szingli nok egyik klasszikus fogasa volt, hogy a lepcson "veletlen" megbotlottak mellette vagy mas ferfi dolgozo mellett, hogy nekik muszaj legyen segiteni, elkapni oket. Es igy kezdtek a flortolest vagy ezzel ereztettek bejossz nekem, mi lenne, ha? (Igazi ugyetlen sose volt koztuk😀)

Mivel uj, valoszinu igy meri fol a tarsasagot.

Nem tudom mennyire stabil a parkapcsolatod, de ha igen, akkor nyugodtan eljatszhatod ilyenkor a csajt te is. Ha o o szedulok...akkor fel perc mulva te is szinpadiasan szedulj a parod karjaiba...es fennhangon mondj valamit melle, hogy o szerelmem ...vagy.

Amugy egy ido utan lehiggadnak az ilyen nok. Ha van szingli ferfi a tarsasagotokban, akkor azzal fog osszejonni. Ezert ha esetleg teheted hivj meg egyedulallokat ilyen alkalommal...hogy lefoglald a kis ribit.

2019. aug. 10. 06:19
 3/20 anonim ***** válasza:
38%
Egyszerűen csak nő. Felméri a terepet és mint az szokás, viszi akit lehet. A legtöbb nőt az nem szokta zavarni, ha a férfi épp kapcsolatban van.
2019. aug. 10. 06:42
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
Nyugodj meg! A párod úgy megdugja, hogy sejtésed sem lesz az egészről.
2019. aug. 10. 07:08
 5/20 anonim ***** válasza:
29%
#5 Neked mi bajod? :D Talán érintett vagy az ügyben?
2019. aug. 10. 07:14
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

Beszélj a pároddal, hogy neked szrul esik.

Oké, hogy a csaj ribizli, de a párod meg ölebként fog majd utána szaladni, mert "új".

2019. aug. 10. 07:49
 7/20 anonim ***** válasza:
83%

Eső vagyok.2.es.erről eszembe jutott valami...

Régen a zsebkendőjüket ejtették el "véletlenül..."..:)

Megnézném, ma ki venné fel más eldobott használt papírzsepijét...:)

4. es Én nem lennék rögtön ilyen drasztikus... bár megértelek...:)Ha a szép szóból nem ért...Bár gyanítom, hogy tényleg hízelegne neki a felszólítás

Sok minden függ attól, milyen a kérdező pasija..

A legtöbb férfiba bele van nevelve, hogy udvariasan viselkedjen ,azaz kapja el a nőt ha elszédül..

Biztos elkapná az én férjem is...aztán hogy utána mi történne, ki tudja.Udvariasságból,nehogy belegyalogoljon a lelkivilágába, hogy visszautasítja a felajánlkozást..

2019. aug. 10. 07:57
 8/20 anonim ***** válasza:
67%
Bocs. Első akart lenni,nem eső..:)
2019. aug. 10. 07:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatoddal van a baj. Persze könnyű most ezt a lányt okolni mindenért

"nem úriember de ezt hagyjuk is."

Itt baxod el. Hogy amúgy is egy kalap xar a kapcsolatod, de azt hagyjuk is, mi? Vicc

2019. aug. 10. 08:04
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a csaj a fő gond, hanem a párod. Nagyon nincs meg már az a tisztelet. Mit csesztetek el?
2019. aug. 10. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!