Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért van, hogy részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy részegen ill. spiccesen mindig jobban megy a csajozás mint józanon?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Amikor iszok azután könnyen odamegyek ismerkedek és mindig valami jó kisül belőle.. Olyan mintha megse kéne erőltetnem magam úgy csuklóból jön de józanon pedig félek stresszelek , hogy mi lesz..

Ötletek tanácsok előre is köszi

2013. jan. 1. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
oldottabb vagy
2013. jan. 1. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele.

Sőt németben dolgozom és a beszéd is sokkal jobban megy ha ittam 3-4 sört. :-)

2013. jan. 1. 23:27
 3/6 robex92 válasza:

Nem írom most ide le de ha írsz nekem Privátba ott el mondom mivel dettó ugyan ez az eset voltam, de ez változott s most Kapcsolatban élek!

20/F

2013. jan. 1. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
bekacsol a robotpilóta ami mindent elintéz
2013. jan. 4. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha jobban belegondolsz miután egy kicsit iszol nem félsz annyira semmitől mint szín józanul ... így van ez a csajozásnál is ... nem félsz , lenyomsz neki egy fasza dumát

és reggel arra kelsz hogy a bugyija az arcodban van :)

2013. jan. 5. 00:36
 6/6 anonim ***** válasza:
mert az alkohol segit az ellazulasban. en a felvetelimet egy felessel kezdtem. amikor fellepeseim vannak akkor van hogy harmat! es oldottabb minden nem vagyok feszult. a lanyok amugy se kedvelik annyira a nyuszika tipust. inkabb a macso belevaloakat. :)
2013. jan. 5. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!