Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves nő és 47 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves nő és 47 éves férfi között működhet párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 12:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Pénz kérdése az egész. Ha tehetős a 47 éves srác akkor persze, minden működhet.
2023. febr. 10. 13:16
 12/31 anonim ***** válasza:
95%
Most fog, nagyon max 2 évig. Utána boritékolom hogy nem.
2023. febr. 10. 13:31
 13/31 anonim ***** válasza:
94%

...és mi lesz ha a nő gyereket szeretne?

tételezzük fel ,hogy 25 lesz mikor szül. Akkor a pasi 52.

Mikor a gyerkőc 15 éves (ahol még javában szüksége van a családjára) a pasi 67....

2023. febr. 10. 13:45
 14/31 anonim ***** válasza:
33%
Ilyen diszfunkcionalisan, de igen
2023. febr. 10. 13:57
 15/31 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg Lengyel Sándort és Molnár Milénát!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2023. febr. 10. 14:01
 16/31 anonim ***** válasza:
23%

NEM!

Itt olvastam a Gyakorin, hogy a lány apakomplexusos áldozat, a férfi meg egy pedofil állat.

2023. febr. 10. 15:13
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mukodhet, amig par ev mulva terdmutetre meg szurkehalyogmutetre es hasonlokra kell hordoznod, ahelyett, hogy elnetek az eleteteket, utaznatok, stb mint minden normalis korodbeli par.
2023. febr. 10. 16:14
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
De amugy engem ugy erdekelne, hogy hogyan meg honnan szeditek ossze ezeket a (hozzatok kepest) bacsikat. Nem tudom mar hanyadik ilyen kerdes az elmult hetekben. Par evvel vagyok nalad idosebb -ha te vagy a lany-, de ha meglatok egy majd' 50 eves embert, akkor nem fogom szexualisan vonzonak tartani. Es az sem jutna eszembe, hogy fel akar szedni.
2023. febr. 10. 16:30
 19/31 anonim ***** válasza:
50%

18.

Milyen körökben mozogsz? Hol laksz? Hol és mit dolgozol?

Én Budapesten élek és itt is dolgozom. Nagyon sok ápolt, vonzó, jól öltözött, sikeres, magabiztos 40-50-60+ éves férfi és nőt látok.

Igaz, ehhez kell a pénz. A pénz által megvehető alapok, mint: anyagi biztonság, megfelelő életkörülmények, egészséges táplálkozás, sport, ...

2023. febr. 10. 16:43
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg megyeszekhely, de eltem Pesten is. Tudom, hogy sok sikeres/magabiztos/igenyes/ korahoz kepest fiatalos kozepkoru van. De az egeszseges eletmod mellett is latni azert a valodi korukat, hiaba tagadhatnak le valamennyit. Ennyi idos embereknek a legnagyobb odafigyeles mellett is mas mar a boruk, van rancuk, altalaban kicsit mas a testalkatuk, nem olyan feszesek. Ami nem baj, egyutt jar az elettel, de ennyi idosen en ezt meg nem talalom vonzonak. Majd 40 evesen, akkor tuti hanyatt fogom magam dobni ha latok egy enyhen oszulo, apu testu, de sarmos 50-es ferfit.
2023. febr. 10. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!