Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szubmisszív nők mit gondolnak a switch pasikról? Működhetne egy párkapcsolat a két fél között?
Tehát egy switch nem csak dominálni akar, hanem arra is igénye van, hogy őt dominálják le.
Egy szub nő bevállalná a szerepcserét és képes lenne átmenni dominába? Vagy hogy élhetné ki az ilyen irányú vágyait?
Én switch férfi vagyok ugyan de válaszolok.
A feleségem szubmisszív és már 10 éve igen jól megvagyunk. Persze néhány dolog kicsit több gondolkodást igényel.
Egyébként 1-essel egyetértek. Szerintem mindenkiben ott lakozik egy kicsi mindkettőből csak nem mindegy milyen arányban. A feleségemről azt mondanám hogy olyan 5% domináns és 95%-ban szubmisszív. Szóval vannak dominás "megvillanásai". Ez főleg akkor látom rajta amikor egy komolyabb játék után cserélünk, és visszaadhatja amit tőlem kapott - ilyenkor a mosolyán látom, h élvezi h szivathat.. pedig alapból nem élvezi ha engem alázhat.
De az esetek nagyrészében a domina szerep csak felvett szerep nála - de őszintén szólva nem annyira zavar. Ritkán van ilyen felállás, általában ő a szubmisszív.
Viszont annak ellenére hogy a szexben szereti a kiszolgáltatottságot, megalázást, a hétköznapi életben szereti a kényeztetést és a kényelmet.. így a hétköznapokban gyakran hátradől és egyszerűen kiélvezi hogy szolgálom.. pl. masszírozom a talpát, megcsinálom őhelyette is a házimunkát stb.. ez egy érdekes dinamikát ad a kapcsolatunknak.. napközben parancsolgat nekem, este meg jól lerendezem az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!