Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy párkapcsolat 2passzív/2aktív között?
Én ismerek aktív párt.
Kettőt is.
Az más kérdés,hogy nem feltétlen a szex miatt vannak együtt.
Egyértelmű, hogy egy kapcsolat nem csak a szexen alapul, De azért mégis egy fontos tényező.
igazából arra lennék kiváncsi, hogy egy ilyen kapcsolat, hogy működik?
1-es voltam.
Hosszútávú kapcsolatban él,mindkét meleg pár,akit ismerek.
40-50 felett járnak,már nem szexelnek egymással,de ennek nem az az oka,hogy aktívak,hanem már nem vonzódnak egymáshoz.
De ez akkor is fennállhat,ha aktív-passzív a pár.
Azért vannak együtt,mert...
1.Megszokás
2.Ennyi idősen már nehezen találnának mást
3.Ha találnának is,ott sincs garancia arra,hogy tartós lesz
4.Anyagilag egymásra vannak utalva
Hosszútávú kapcsolatban nem a szex dominál.
Heteróknál is van olyan,aki pl nem szereti az orális szexet,kb ehhez tudnám hasonlítani.
Az aktív-passzív kérdés inkább szexkapcsolatban számít.
A párommal mind a ketten aktívok vagyunk. Rohadt nagy szerelemmel kezdődött, de a szex fejtörést okozott. Mármint oké, kiverjük egymásnak nagyon sűrűn, meg orál még sűrűbben de hát az anál szex mindkettőnknek hiányzik. Nyitott kapcsolatot akartam, de ő túlságosan féltékeny típus ehhez, szóval feladtuk ezt. Most általában birkózással döntjük el ki lesz az aktiv es ki a passzív :D ami izgis, mert mind a ketten fitness edzők vagyunk
26/f
Aktív/aktív
Nyitott párkapcsolatban,
Vagy néha keresünk egy passzívat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!