Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ilyenkor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ilyenkor mennyire "veritek a falba a fejetek"?

Figyelt kérdés

(TUDOM! TE jól keresel, a TE PASID is jól keres és jó pasi...tudom!)

Amikor a suliban a Béla egy kis senki volt, majd azt látod a neten, hogy 10-20 évvel később mire vitte. Amíg a te szuper pasid alkalmazott, Béla, aki anno elhívott randizni, de kiröhögted, most veszi a 4. plázáját.

Vagy amikor a buliban lekoptatod a pufi srácot, a barátnőd meg elmegy vele, és jót röhögtök rajtuk, majd látod, hogy 6 hónap múlva Balin házasodnak, és vettek egy villát, miközben a pasid max. arra kéri meg a kezed, hogy a CENZÚRÁZVA kiverd, és egy új vasalót vett.

Vagy amikor a barátnőd 17 éves lánya egy olyan 40-es pasival van, akitől neked is nedves lesz a bugyid, és azon gondolkodsz, hogy miért nincs senkid.

Vagy amikor már 10. éve vagy a cégnél X pozícióban, miközben "csöcsike", 3 év alatt saját irodát kapott, kocsival. Igaz őt dugja a HR fejes, te meg a céges bulin elküldted az anyjába 10 éve.

2023. febr. 9. 16:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
95%
2 osztálytársam lett orvos. Mindketten kitűnő tanulók voltak, és jó gazdag családból jöttek. Mindenki tudta, hogy ők nem lesznek mezei munkások, ráadásul a fiú külsőre is gyönyörű gyerek volt. Keményen fogta a srácot az apja, sport, tanulás, egészséges táplálkozás. Érted, mire akarok kilyukadni? Nem a gép előtt rohadtak pizzát zabálva, mint az incelek.
2023. febr. 9. 19:27
 32/39 A kérdező kommentje:

31.

- Rühellem a pizzát.

- Mit csináljak, rendelés van, itt kell rohadnom.

- Sportolok.

- Külső...olyan Russel Crow, a Gladiátor idejéből. Ez van. :(

- Normális, de a jó értelemben "átlag" család.

2023. febr. 9. 19:34
 33/39 anonim ***** válasza:
2%
#19 soha....nem fogják azt csinálni amit mondanak és soha nem fogják azt mondani amit csinálnak, viszont személyeskedésből nincs hiány
2023. febr. 9. 19:39
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék pénzt magamnak. Nem akarok szopkodni érte senkit. Ezért dolgozok. És férjhez menni is szeretnék majd egyszer, de nem egy pénztárcához, meg nem egy orvoshoz. Nem az van, hogy ők soha nincsenek otthon?
2023. febr. 9. 22:07
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék az biztos,de különösen nem érdekelne.
2023. febr. 9. 22:28
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Még azokat se bánom hogy dobtam akikkel együtt voltam, nemhogy azokat akik nem is kellettek. Miféle kérdés ez te jó ég. Ki a franc keseregne azon hogy a ronda kövér Bélából mi lett? Kit érdekel? Örülök hogy Béla menő lett, de rohadtul nem érzem hogy kihagytam volna valamit. Főleg hogy én nem az a típus voltam és vagyok akit egy vasalóval lehet lekenyerezni. Übergáz ez az egész rinyakérdés 🤦
2023. febr. 9. 22:40
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
És te mit érzel, amikor a nem túl csinos Gizike, akit elkerültél, sikeres főorvos, ügyvéd, vállalkozó, kutató lett? Sírdogálsz a párnácskádba?
2023. febr. 9. 23:56
 38/39 A kérdező kommentje:
37. 1X elég volt a nősülésből.
2023. febr. 10. 00:06
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

1. Velem ilyen esetek meg sem történtek, hogy csak azért lepattintsak vkit, mert nem gazdag, ha magát képes eltartani... és csak a pénz miatt nem jönnék össze senkivel, megfelelő életszínvonalon el tudom magam tartani egyedül is... egyetemista koromban meg simán összejöttem minimálbéressel, aki anyjával lakott.

2. Nekem a fizikai vonzalom és a belső egyezés sokkal fontosabb párkapcsolatban, mint a pénz... most nem azért, nem tartom olyan nagyra a külsőm, de biztos vagyok benne, hogy abból kifolyólag, hogy nem ronda az arcom és nem vagyok még ráncos, ill. csinosan öltözöm, találnék olyan pasast, főleg az idősebb korosztályból, aki kitartana - ami kb. ugyanaz a szitu, mint ha fiatalabb pasi lenne, aki nem mozgat meg bennem semmit. De össze nem jönnék ilyennel, mert hányok a gondolatától is annak, hogy olyannal legyek, aki iránt nem érzek semmit. Szóval ha látom, hogy randomBéla gazdag, annyit gondolok róla, hogy "jó neki".

2023. febr. 10. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!