Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ilyenkor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ilyenkor mennyire "veritek a falba a fejetek"?

Figyelt kérdés

(TUDOM! TE jól keresel, a TE PASID is jól keres és jó pasi...tudom!)

Amikor a suliban a Béla egy kis senki volt, majd azt látod a neten, hogy 10-20 évvel később mire vitte. Amíg a te szuper pasid alkalmazott, Béla, aki anno elhívott randizni, de kiröhögted, most veszi a 4. plázáját.

Vagy amikor a buliban lekoptatod a pufi srácot, a barátnőd meg elmegy vele, és jót röhögtök rajtuk, majd látod, hogy 6 hónap múlva Balin házasodnak, és vettek egy villát, miközben a pasid max. arra kéri meg a kezed, hogy a CENZÚRÁZVA kiverd, és egy új vasalót vett.

Vagy amikor a barátnőd 17 éves lánya egy olyan 40-es pasival van, akitől neked is nedves lesz a bugyid, és azon gondolkodsz, hogy miért nincs senkid.

Vagy amikor már 10. éve vagy a cégnél X pozícióban, miközben "csöcsike", 3 év alatt saját irodát kapott, kocsival. Igaz őt dugja a HR fejes, te meg a céges bulin elküldted az anyjába 10 éve.

2023. febr. 9. 16:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
95%
Te alkeszezel, mikor a napi hobbid 6-8 sor utan fszagokat kiirkalni ide xddd
2023. febr. 9. 18:27
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

15

Ja, mert csak az lehet a VALÓSÁG, amit a férfiak írnak, amit nő ír, az sablon? :D

Akkor leírom azt, ami a saját magam részéről a teljes valóság.

Szóval, soha az életben eszembe sem jutott, hogy nekem egy párkapcsolattól anyagi hasznot kellene várnom. Fiatal lányként EGYÁLTALÁN NEM ÉRDEKELT a pasik pénze. Akkor még anyagilag és érzelmileg is mindent megkaptam a szüleimtől + tanultam. Kizárólag vonzalom, szerelem alapján választottam párt, tényleg az égvilágon semmi érdekeltségem nem volt másban.

Aztán befejeztem a tanulást, elkezdtem dolgozni, fokozatosan építettem fel egy normális karriert. Azt beismerem, hogy nem szeretnék most már olyan párt, aki elrontotta az életét, és le kell adnom abból az áletszínvonalból, amit saját magamnak biztosítani tudok és/vagy élősködik rajtam. Párkapcsolat esetén hosszabb távban gondolkodom, az a célom, hogy reális elképzelés legyen, hogy akár a sírig tartson. Szóval a magamhoz hasonlót preferálom. De ezen felül nem érdekel a pénz, nekem egy kapcsolat nem erről szól.

Mellesleg megtaláltam már a párom 21 éves egyemistaként. Csóró koleszos volt, szegény családból, szegény országrészből. Tisztességesen tanult, aztán ő is elkezdett dolgozni, amikor végzett, aztán évről évre hasonló karrierutat jártunk be. Mindketten átlag felett keresünk, és KETTŐNK fizetéséből kényelmesen megélünk. Én ennél nem akarok mindenképp többet, vagy ha mégis, akkor sem merül fel bennem, hogy párkapcsolat által kellene/kellett volna "jobban helyezkednem". Ha többet akarok, akkor azon gondolkozom, hogy hogyan érhetném ÉN el, hogy ÉN többet keressek mondjuk.

A párkapcsolatnál meg nekem az az alap, hogy ketten, közös erővel megteremtjük a közös életünk feltételeit.

Egyetlen pasit sem bántam meg, akit elutasítottam. Jó okom volt rá mindig is. Másrészt pedig, még ha létezne bármelyik felvázolt szituáció is, egyáltalán nem érzem úgy, hogy megérné nekem egy pufi, nem vonzó pasassal lennem azért, mert vele Balin lehetne az esküvőm, míg a párommal úgy kuporgatjuk a milliókat, hogy lehessen itthon egy 50 fős esküvőnk.

Egy életem van, egyáltalán nem érné meg nekem, hogy aláfeküdjek valakinek, aki nem vonzó, aztán várni, hogy mikor kupálódik ki, vagy élvezni az anyagi javait.

2023. febr. 9. 18:29
 23/39 A kérdező kommentje:
20. Úgy, hogy senki, de még véletlenül sem írta volna le, hogy "Hát...ott volt a Zoli, jártunk, kidobtam, de máig eszembe jut, főleg, hogy milyen jó pasi lett, és főorvos." Vagy azt, hogy "Ja, pont így vagyok a melóban, mert a Gizi ment Japánba, pedig csak 1 éve van itt, meg a főnök ágyában, és ez zavar."
2023. febr. 9. 18:29
 24/39 anonim ***** válasza:
91%

21

Ez a kérdező nem a Shrek, hanem a finomságos pedó ;)

Ennél a kérdésnél is itt van a tini + negyvenes pasi kapcsolata.

2023. febr. 9. 18:31
 25/39 anonim ***** válasza:
46%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ez is a kerdező kérdése.. ez a mániákus bem vesz észre, hogy nem kivancsiak a nok ra!!

2023. febr. 9. 18:39
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

#23:

Mi már a 20 éves érettségi találkozón is túlvagyunk. Nem csak mi voltunk ott, de az egész évfolyam. Sajnos két tanárnő már nem lehetett ott. :(

De senkiből nem lett csillárdos vállalkozó, aki orvos lett, az meg pont urológus, az meg nem épp jól fizető hivatás.

Nem tudom, hogy mi lenne, ha egyik exemről megtudom, hogy kilóra veszi plázákat, és/vagy gyereke korú lányokkal kölcsönösen kihasználják egymást. Ugyanis nincs ilyen.

Van egy férfi, aki szerelmes volt belém gimiben, ő most veseátültetésre vár. Ezen megdöbbentem, és borzasztóan sajnálom. Egy exemről meg megtudtam, hogy nagypapa lett. Ott is megdöbbentem, hogy úristen, tényleg ennyire öregek lettünk? Oké, ő 12 évvel idősebb.

Nincs mondjuk sok ex a múltamban, elutasított udvarló se, de nem hiszem, hogy egy átlagos magyar nővel olyan sűrűn előfordul, hogy hatalmas karriert fut be akár csak egy távoli ismerőse is.

2023. febr. 9. 18:42
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem verem a fejem a falba, hanem gratulálok neki. Akiket még eljegyeznek 2 hónap alatt általában hamar szèt is mennek.
2023. febr. 9. 18:45
 28/39 A kérdező kommentje:
25. Nem nyert!
2023. febr. 9. 18:47
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

"Hát...ott volt a Zoli, jártunk, kidobtam, de máig eszembe jut, főleg, hogy milyen jó pasi lett, és főorvos."

Azért, mert ez a többséget annyira nem érinti meg, hogy állandóan eszébe jusson. Mondom, nekem volt olyan pasi, aki nagyon tepert és igen, láttam, hogy azóta nagyon bejött neki az élet, de nem szoktam ezen gondolkodni, hogy mi lett volna, ha....

Egy pasi, aki nem vonzó, az nem szokott amúgy önmagában attól vonzó lenni valakinek, hogy lefogy. Engem sem mozgatott meg, hogy ez a bizonyos pasi gazdag lett, oké, de most mit kezdjek vele? Attól még nem jött be, nem jön be, nem lennék velem

2023. febr. 9. 18:49
 30/39 anonim ***** válasza:
72%
24 Megjobb XDDDD Nem figyeltem most annyira, mi folyik itt.
2023. febr. 9. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!