Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ilyenkor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ilyenkor mennyire "veritek a falba a fejetek"?

Figyelt kérdés

(TUDOM! TE jól keresel, a TE PASID is jól keres és jó pasi...tudom!)

Amikor a suliban a Béla egy kis senki volt, majd azt látod a neten, hogy 10-20 évvel később mire vitte. Amíg a te szuper pasid alkalmazott, Béla, aki anno elhívott randizni, de kiröhögted, most veszi a 4. plázáját.

Vagy amikor a buliban lekoptatod a pufi srácot, a barátnőd meg elmegy vele, és jót röhögtök rajtuk, majd látod, hogy 6 hónap múlva Balin házasodnak, és vettek egy villát, miközben a pasid max. arra kéri meg a kezed, hogy a CENZÚRÁZVA kiverd, és egy új vasalót vett.

Vagy amikor a barátnőd 17 éves lánya egy olyan 40-es pasival van, akitől neked is nedves lesz a bugyid, és azon gondolkodsz, hogy miért nincs senkid.

Vagy amikor már 10. éve vagy a cégnél X pozícióban, miközben "csöcsike", 3 év alatt saját irodát kapott, kocsival. Igaz őt dugja a HR fejes, te meg a céges bulin elküldted az anyjába 10 éve.

2023. febr. 9. 16:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom, fogalmam sincs, hogy a volt osztálytársaim mit csinálnak (nyilván az akkori barátaimmal ugyanúgy tartom a kapcsolatot), és őszintén szólva, nem is érdekel. Ugyanez igaz a bulizásra is (bár pont a férfiak miatt szoktam le róla), vagy bármi másról. Ezek az emberek nincsenek hatással az életemre, akkor pedig minek foglalkozzak velük?

Rendben, tehetős(ebb) vagy vonzó(bb) lett valaki, akit korábban elutasítottam; na és? Miért kéne emiatt bánkódnom vagy bármit éreznem? Minden nap látok jóképű és tehetős férfiakat, mégis a páromnak örülök és nem azon sírok, miért nem velük vagyok (ha így lenne, elhagynám a páromat).

26/N

2023. febr. 9. 16:10
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Nem hiába utasítottam vissza valakit, annak oka van amit nem fogok bánni. A "pufi srácot" pedig azért koptatnám le, mert nem vonzódom a kövér férfiakhoz akkor sem ha annyi pénze van, hogy villát vesz.

Az utolsó kettő meg hidegen hagy, egészségükre. Nem leszek irigy egy 40 évesre. Arra meg pláne nem, ha valaki azért sikeres a munkahelyén, mert rendszeresen leszopja a főnökét.

2023. febr. 9. 16:10
 3/39 anonim ***** válasza:
99%
Hallottátok csajok, minden csövessel le kell állni, mert végül átváltozik kőgazdag herceggé. :D
2023. febr. 9. 16:12
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, a regi osztalytarsaimmal mi van, mar nem is ismeroseim Facebookon sem.

De nekem jo eletem van a parommal + a csaladom is penzes, szoval pont leszarom, melyik retkes, Shrek becenevu dagadeknak milyen jo kamuallasa van🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

2023. febr. 9. 16:20
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire, pont nem érdekel, hogy ma már valaki gazdag, mert nem azért utasítottam vissza korábban, mert akkor nem volt az. Biztosan volt rá nyomós okom, lehet csak annyi, hogy nekem nem szimpatikus, de ez esetben a pénzével együtt se lesz az. Azt meg végképp nem bánnám, hogy nem feküdtem le valakivel, mert akkor kaptam volna előléptetést. Ezt tudva is nemet mondanék.

Amúgy nem keresek rosszul, a párom se és bár nem luxus körülmények között élünk, de így sincs panaszom az anyagi körülményeinkre és biztos nem cserélném le emiatt. Főleg nem olyanra, akivel amúgy nem is ismerkednék szívesen. Nem minden a pénz és nem vagyok megvehető.

2023. febr. 9. 16:21
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én ennyit nem filózok mások életén... Lehet azért, mert van sajátom.
2023. febr. 9. 16:26
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg pasit koptattam le az életben de egy darab sincs akit bánok. Anyagias szempontok miatt meg pláne nem csak mert nem vagyok anyagias, a szememben nem jobb pasi egy gazdag pasi a pénze miatt.
2023. febr. 9. 16:31
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem keresek jól, meg a férjem sem, átlagosan keresünk, de ettől függetlenül nem cserélném le a Józsira meg a Bélára, nem is értem, oké, hogy vannak olyan lányok, akiknek ez belefér, de a többség nem akar mondjuk olyannak szexelni, aki nem jön be neki. Az majdnem olyan, mint egy erőszak. Fúj.

Amúgy nem szoktam mások életét bújni a neten. Egy srác van, aki anno nagyon szerelmes volt belém, sokáig próbálkozott és igen, róla tudom, hogy elég tehetős, jól él, de annyira nem érint meg, továbbra sem tartom vonzónak szemben az átlagkeresetű férjemmel.

Ez ilyen dolog, tudom, nem ezeket a válaszokat kapod, amiket itt kapsz, de akinek normális, szerető férje van, az nem vágyik másra, csak mert annak több pénze van. Az nem minden.

2023. febr. 9. 16:38
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Kitartok a döntésem mellett. Illetve nem maradnék olyan kapcsolatban, ami számomra nem jó.

Meg aztán ilyenre nem is nagyon volt példa, még fiatalok vagyunk. De sokkal jellemzőbb, hogy rám/ránk irigykednek.

Nem gazdag a pasim (egyetemista, kolis mint én).

2023. febr. 9. 16:48
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem érdekel.
2023. febr. 9. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!