Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem vagyok szerencsés ami a párkapcsolatokat illeti?
Figyelt kérdés
Belém még úgy annyira igazán nem volt szerelmes senki, sose volt úgy igazán értem oda senki, akárkikkel jártam, míg másoknál, más ismerőseimnél látom egyre gyakrabban, hogy olyan mintha a párjuk félne elveszíteni őket, hiszen fél éven, egy éven belül max. már meg is történik az eljegyzés, vagyis ilyen esetekben tombol a szerelem.
Értem sose tettek meg úgy csak bármit.
2023. febr. 7. 23:03
2/8 anonim válasza:
van ez így, rossz embereket kaptál ki rossz kor
nem mindenkinek mennek ugyan úgy a dolgai, pedig milyen szép is lenne ha mindenki hamar megtalálná és boldog lehetne stb stb
4/8 anonim válasza:
És én? Mindig lesznek lúzerek, ez van🤷🏼♀️
5/8 anonim válasza:
Próbálj meg önállósodni. A mai világban, mikor mindenki megbízhatatlan, nem lehet érzelmileg függeni senkitől.
6/8 anonim válasza:
33 èvesen talált rám az elsöprő szerelem. Előtte a kapcsolataim hamar zátonyra futottak. Igaz nálunk mèg eljegyzès nem volt, viszont 2 èv alatt egyszer sem veszekedtünk, nem volt szóváltás közöttünk. Minden nap olyan mint az első rózsaszín felhöős napok.
7/8 anonim válasza:
Valszeg végigszorongod az egészet, sose vagy ott fejben
8/8 anonim válasza:
"hiszen fél éven, egy éven belül max. már meg is történik az eljegyzés" az ilyen nem szerelmes, csak szimplán hülye... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!