Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerülnétek vagy keresnétek a kapcsolatot vele?
Férfiak!
Ha tetszene egy nő a munkahelyeteken, azt éreznétek , hogy van valami köztetek, de mindketten házasok vagytok.
Kerülnétek inkább, vagy keresnétek a kapcsolatot vele?
Mivel elvileg úgy sem lehetne semmi köztetek..
Azért kérdezem, hogy eljátszadozott e a gondolattal, mert azzal takarózik, hogy házas, de azért ott a #bizonytalanság, meg az arra irányuló kérdés, hogy "keresnétek e a társaságát", ebből az jön le, hogy nem bánná, ha történne valami.
Csak még magának se vallja be.
De a fogalmazás arról árulkodik, hogy igencsak be van zsongva a nuni.
Meg mivel férfiakhoz szól a kérdés, mintha azt próbálná megtudakolni, hogy a férfiak általánosságban, hogyan vélekednek erről, mire számíthat, bepróbálkozik az ürge vagy sem.
Legyezgeti a hiúságát neki ez a dolog.
Utolsó!
Nagyon vicces vagy, ha- ha
Ha már akartam volna valamit , 2 éve ismerem, szóval már kezdeményezhettem volna is akár..
De maradok a bugyimban, csak kicsit el vagyok veszve már, mint nő.
Mit nem lehet ezen megérteni.
Le vagyok pontozva mégis igazam van, nem baj.
Jól írtam viszket a nuni és megfogja magát... -ni, előbb beszélgetni megy, majd flörtölni "hiszen csak jó a női hiusagomnak ebben nincs rossz" aztán meg hűtlen anyaszomoríto lesz. :)
Szia,
Kerüld el! Én szintén életemben egyszer csúsztam ilyen szituba, a kínok kínját éltem/ élem át 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!