Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kerülnétek vagy keresnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerülnétek vagy keresnétek a kapcsolatot vele?

Figyelt kérdés

Férfiak!

Ha tetszene egy nő a munkahelyeteken, azt éreznétek , hogy van valami köztetek, de mindketten házasok vagytok.

Kerülnétek inkább, vagy keresnétek a kapcsolatot vele?

Mivel elvileg úgy sem lehetne semmi köztetek..

2023. febr. 1. 14:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem szeretem a csalfa embereket, hányingerem van tőlük. Szóval ha rám mozdulna a hölgyike akkor szólnék 1-2 szép szót az érdekében a párjának, hogy kivel is van együtt.
2023. febr. 1. 14:50
 2/29 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy mindketten éreznek valami vibrálást , de mivel nem lehet semmi köztük, ìgy kerülnéd inkább a találkozást is vagy épp ellenkezőleg

A férfiak szemszögéből kérdezem.

2023. febr. 1. 14:54
 3/29 anonim ***** válasza:
0%
Vernék bele egy kis aids-et aztán hazaküldeném és mondanám neki, hogy egészségedre és ezt magyarázza ki otthon.
2023. febr. 1. 15:02
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok házas,de kerülném.
2023. febr. 1. 15:03
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki normális és tudja hogy amúgy sem lehet belőle semmi akkor ugyanúgy viselkedik a személlyel mint az összes többi kollégával. Gondolom te vagy a nő és bejön az egyik férfi kollégád. Itt nálad már ott felmerült a megcsalás gondolata mikor ezt a kérdést kiírtad.
2023. febr. 1. 15:03
 6/29 anonim ***** válasza:
79%

Jó kis undorító kérdés.

Miért keresné ugyan? Házas emberekről van szó. Ha munkáról van szó és muszáj kommunikálniuk, akkor a munka dolgokat megbeszélik, de ennyi.

Most amúgy mire vagy ezzel kíváncsi?

2023. febr. 1. 15:05
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért te vevő lennél rá??

Te vagy a nő és arra vagy kíváncsi, hogy fog e lépni vagy mi?

2023. febr. 1. 15:06
 8/29 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsi vagyok.

Meg igen, szimpatikus, 20 év házasság alatt talán egyszer megtörténhet, hogy észreveszek egy másik férfit!

Két gyereke van, nekem is , nyilván van annyi eszem, hogy nem szednék szét családokat.

Csak jól esne a női lelkemnek..

2023. febr. 1. 15:12
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Kerulnem
2023. febr. 1. 15:17
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor könyveld el úgy hogy igen, tetszel neki, de a tiltott gyümölcs ne legyen édes
2023. febr. 1. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!