Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kerülnétek vagy keresnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerülnétek vagy keresnétek a kapcsolatot vele?

Figyelt kérdés

Férfiak!

Ha tetszene egy nő a munkahelyeteken, azt éreznétek , hogy van valami köztetek, de mindketten házasok vagytok.

Kerülnétek inkább, vagy keresnétek a kapcsolatot vele?

Mivel elvileg úgy sem lehetne semmi köztetek..

2023. febr. 1. 14:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Mivel elvileg úgy sem lehetne semmi köztetek.."

Elvileg? Miért érzem úgy, hogy te azért eljátszadoztál a gondolattal?

"Csak jól esne a női lelkemnek.."

És konkrétan mi esne jól, mire gondolsz?

2023. febr. 1. 15:19
 12/29 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Talán az, tetszem valakinek..

Persze , a férjemen kívül

2023. febr. 1. 15:23
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Gyerekek vannak és jól esne a lelkednek? Inkább a viszkető "öhm-nek" legalább ne légy már ne kamuzzál.

Undorító nő vagy egyébként.

2023. febr. 1. 15:24
 14/29 anonim ***** válasza:
78%
13ás mondjuk ez elég gáz hozzászólás volt. Mert szerinted akinek gyerekei vannak már nem lehetnek vágyai, nem lehet anya mellett nő is? Egyébként gondolati szinten még nincs ezzel az egésszel semmi probléma.
2023. febr. 1. 15:25
 15/29 anonim ***** válasza:

"Kerülnétek inkább, vagy keresnétek a kapcsolatot vele?

Mivel elvileg úgy sem lehetne semmi köztetek.."

Neked ez úgy hangzik, mint aki csak gondolatban játszadozna? Mert szerintem nem. Meg egy kicsit se.

2023. febr. 1. 15:28
 16/29 A kérdező kommentje:

Ne ne írd már nekem, hogy 20 év házasság után ez annyira bün lenne, hogy jól esne, ha tudnám, hogy esetleg még vonzó vagyok más számára is!

Más el sem jut 20 évig!!!

Attól még nem akarok semmit , de nem hiszem, hogy egy ilyen gondolat akkora bűn!!

22 év után, mióta együtt vagyunk

2023. febr. 1. 15:28
 17/29 A kérdező kommentje:

Az elvileg csak egy szóhasználat akart lenni.

Nem kell ezen kiakadni.

2023. febr. 1. 15:30
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

Akkor nem értem miért nem lehet azt írni, hogy gond-e gondolatban. Ne már én legyek a hibás ha félreérthetően írsz.

Egyébként nem érdekes, hogy 20 év vagy 50, mert egyébként logikus és természetes, hogy más férfiaknak tetszel.

Nem is értem a kérdést.

Vagy, hogy fantáziázol más férfiakról amúgy is néha, sokszor, hogy ott a tűz és megrak blabla.

Ezzel nincs olyan nagy gond, a férfiak ugyanezt élik át.

De az már probléma, hogy keresed a társaságát, mert előbb utóbb megcsaláshoz vezet.

Valljuk be mint a testi mint a érzelmi megcsalás eléggé unfair dolog.

Úgy értve összebaratkozol vele és nem csak legyezgeti a női mivoltodat, hogy bejössz neki hanem vele szeretnél randizni stb stb.

Csók, flört tapizás meg az eloszobája a szexnek.

Úgyhogy ha nem akarsz szenvedni, hogy nem a tiéd, akkor kerüld. Vagy mondj fel.

2023. febr. 1. 15:38
 19/29 anonim ***** válasza:

"Ne ne írd már nekem, hogy 20 év házasság után ez annyira bün lenne, hogy jól esne, ha tudnám, hogy esetleg még vonzó vagyok más számára is!"

Gyerekek, most én nem értem mif*szvan?

Azt írja #bizonytalanság

Ha nem akarsz semmit, házas vagy te is ő is, akkor milyen bizonytalanság?

"Kerülnétek inkább, vagy keresnétek a kapcsolatot vele?

Mivel elvileg úgy sem lehetne semmi köztetek"

Nyilván nem kell keresni a társaságát direkt, munkatémán kívül. Vagy mire gondolsz? Hogy keresnéd a társaságát máshogy?

2023. febr. 1. 15:50
 20/29 anonim ***** válasza:
64%
Úgyis lesz valami köztetek. Teljesen egyértelmű, hogy 20 év után jól esne a lelkednek, ha mással lehetnél. :) Nincs ezzel gond, mármint az embernek vannak vágyai. Csak ne álszenteskedj, mert irtó gáz. Egyébként a saját lelkiismereted szerint cselekedj. Én a helyedben kerülném, tartanám a távolságot. És maradnék a bugyimban.
2023. febr. 1. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!