Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki ünnepelné a Valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ünnepelné a Valentin napot, de nem kap semmit a párjától, az hogy reagálná le?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk eggyutt

1 gyerekunk is van

Párom ma kijelentette hogy valentin napra o nem kolt.

Felesleges kiadas

A temat en hoztam fel,kerdeztem hogy tervez e valentin napra valamit mert akkor elkene intezni hogy valaki legyen addig a gyerekkel

Mondta hogy semmit se tervez

1 eve valunk egyutt

Amig nem laktunk egyutt hozott fel viragot

Miota osszekoltozunk azota semmi.

2023. jan. 31. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Istenem....
2023. febr. 1. 06:18
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
Mindjárt jön a nőnap is. Arra mit sírtok ki?
2023. febr. 1. 06:26
 13/18 NTBS ***** válasza:
39%
A társunkat minden nap meg kell(ene) becsülni. Nem ilyen rituális ünnepnapokon ajándékozni.
2023. febr. 1. 06:32
 14/18 anonim ***** válasza:
14%
Igen 13-as. Teljesen egyetértek veled. DE, ennek kölcsönösen illene történnie. Ezt a híres február 14.-ét is , kisajátították maguknak a nők! Figyeld meg, hogy mennyi női hiszti lesz most itt e miatt! Utána a nőnap miatt. Pl: az anyjának ugyannyi virágot vett mint nekemmmmm. Bííízonnny. Ugyeee milllyen szenya a pááárom?
2023. febr. 1. 06:37
 15/18 anonim ***** válasza:
17%
Nők ! Ki mivel lepi meg a párját február 14-én? Mikor van férfi és apáknapja? Tavaly mit vettetek a pártoknak?
2023. febr. 1. 06:39
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
En azt hittem, egy kozos program az mind a ket felnek ajandek :) Tekintve, hogy a kerdesben arrol van szo. Ennyire ne legyetek mar ideggyengek.
2023. febr. 1. 07:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Sz*rik rád meg az igényeidre, itt a gesztus a lényeg, nem az érték.
2023. febr. 1. 20:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Rosszul reagálnék, mert én szeretem a Valentin napot. Mielőtt írja valaki, hogy csak akkor szeretjük egymást... Nem, ez fa.szság, szimplán csak szeretek ünnepelni. Amúgy is randizunk, de Valentin napon meg évfordulón drágább étterembe megyünk (felesben fizetve, mielőtt valaki golddiggerezne).

Én azon is kivoltam, amikor a gimiben volt egy olyan szokás, hogy Valentin nap előtt egy dobozba bele tudtál tenni egy levelet, megcímezve az adott embernek, feltüntetve az osztályt, ahova jár és az exem kijelentette, hogy ő nem fog nekem ilyet küldeni, mert NEM SZOKOTT. Még jó, hogy nem szokott, mert én voltam az első barátnője. Én küldtem neki, meg a barátaimnak is (csak nekik nyilván nem szerelmi vallomást). Tudta, hogy örülnék neki, mondtam, hogy cuki szokás és vártam, hogy legyen párom, aki küld nekem ilyet. De leszarta. Aztán Valentin napon megbeszéltük, hogy megyünk étterembe, be is szólt, hogy ne ebben a ruhában menjek, amiben napközben a suliban voltam :D Mert nem csinos. Ok. Várok rá a megbeszélt helyen a k.urva hidegben, 20 perce fagyoskodok, elérni nem lehet telefonon. Mindig abban a villamosmegállóban találkoztunk, ahova aznapra is megbeszéltük. Elindultam felé hátha elnézte az időt és még el sem indult. Erre ott volt, ugyanannyi ideje, mint én, csak nem a megállóban, hanem arrébb. Megmondtam neki, hogy nem értem, miért állt itt, ha mindig ott talizunk és nagyon szeretlek fázom. Ettől ő annyira szomorú lett, mintha valami hatalmas szörnyűség történt volna. Mentünk az étterembe, erre kiderült, hogy nem is foglalta le, csak nekem azt mondta, de nem mert telefonálni. Ott égtünk. Végül elmentünk egy másik helyre ahol még volt hely, ott jól éreztem magam, de ő nem. Esti szex nem volt mert úgy meg volt bántva, amiért szóltam neki, hogy miért ott várt, hogy nem állt fel neki. Másnap is találkoztunk és már előre megírta hogy nem lesz szex mert "anti erotika hangulatban" van. Aztán két hét múlva szakított velem.

Tehát lehet rossz jel ha eddig ünnepeltétek és ő nem akarja. Bár nem biztos, hogy kidob így gyerekkel, de jogosan vagy kiakadva, meg kéne ünnepelni. Ha mindkét fél utálja akkor nem, de ennyit igazán megtehet valaki a szerelméért, hogy vesz egy csokor rózsát vagy elviszi kajálni.

2023. febr. 4. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!