Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ünnepelné a Valentin napot, de nem kap semmit a párjától, az hogy reagálná le?
8 éve vagyunk eggyutt
1 gyerekunk is van
Párom ma kijelentette hogy valentin napra o nem kolt.
Felesleges kiadas
A temat en hoztam fel,kerdeztem hogy tervez e valentin napra valamit mert akkor elkene intezni hogy valaki legyen addig a gyerekkel
Mondta hogy semmit se tervez
1 eve valunk egyutt
Amig nem laktunk egyutt hozott fel viragot
Miota osszekoltozunk azota semmi.
Szerintem itt nem a Valentin napi ajándék a probléma hanem ő maga!
Ha amúgy se törődik veled, se bőven a kicsivel, akkor drága kérdező nem szeret téged.
Persze ha odateszi magát, akkor fukar nem akar költeni pénzt és persze elkenyelmesedett a kapcsolatba.
Jó ahogy van hiszen úgyse lépsz le, mert gyerek van.
Viszont én lelépnék, mert egy qrva ajándékot vagy együtt töltött napot nem nagy dolog megszervezni egyedül úgy, hogy le se szar sajna.
"A temat en hoztam fel"
Ha neked fontos, akkor mondd meg neki, te költs rá, hívd meg valahova, menjetek el egy kicsit, ha találtok valakit addig a kicsi mellé.
Egyébként máskor is lehetne, nem kell ahhoz ünnep, hogy ketten kimozduljatok. Még költeni sem kell, csak ketten elmenni egy kicsit.
Elírtam!!!
1 eve lakunk egyutt ****
Igy szerettem volna írni
Egy újabb tipikus kapitalista ünnep, ahol a jelszó: KÖLTS!!! Lehetőleg sokat!
Közben aki ezt az egész baromságot kitalálta: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!