Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki szívesen ünnepelné a valentín napot, de még nem volt kivel?
Nem mondom, hogy szívesen ünnepelném meg, mert én olyan típus vagyok aki nem tulajdonít túl nagy jelentőséget ennek a dolognak de, ha visszagondolok szerintem soha nem volt éppen akkor kapcsolatom vagy olyan személy az életemben akivel megünnepelhettem volna amikor éppen ez a nap volt.
Amit írsz, hogy mit szeretnél ahhoz nem kell pont Valentin napnak lennie. Igazából csak egy másik személy kell hozzá akivel együtt vagy és egy pihenésre alkalmas nap amikor nem kell másnap dolgozni.
F
Én majdnem minden pénteken és szombaton egy ilyen napot szeretnék.
#1 voltam.
Igen, én is szívesen ünnepelném, ha lenne kivel, de még sose ünnepeltem.🙁 Szeretnék már végre a tenyeremen hordozni valakit, aki megérdemli és viszonozza is. Na majd talán jövőre! ☝
F
Mi meg talan pont ma szakitunk ugy nez ki
Ennyit a holnapi valentinnaprol
Majd lehet dob egy vicces puszit nem e átmegyek mégi vmit csinalni..
Vegyel egy jo kis kezapolot, es a kozepso ujjaidat kenyeztesd egesznap.
Amugy meg valentinnap balint nap, szoval a balintok ilyenkor unnepelhetnek szoloba is...
ez ari. A valentín nap egy REKLÁM NAP.
Nem 1 nap kell kedveskedni, kifejezni a szeretetet, hanem a többin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!