Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szoktuk ünnepelni a névnapomat, de ez most elég kellemetlenre sikerült?
1,5 eve vagyunk együtt, én vettem egy pezsgőt meg bonbont a barátomnak névnapjára, mindkétszer, illetve felköszöntöttem. Ő szerintem nem tudja mikor van nekem, fel se köszöntött még. Most lesz nemsokára, egyik barátnőmnek meséltem, és ráírt a barátomra, hogy nem tudja mit vegyen a névnapomra. Én elég cikinek érzem, de nem lehet visszavonni. Jogos szerintetek?
21L
Elég ciki a barátnőd viselkedése, igen, de azért nem a világvége. Névnapot nem szokás ünnepelni, főleg nem bonbonokkal és pezsgőkkel. Kedves hogy figyeltél a pasidéra, de önzetlenül adunk valamit, mert szeretjük, nem azért hogy aztán visszakapjuk hisztizve.
A legtöbb ember nem tudja eleve mikor van a névnapja, nem foglalkozik vele, mivel kb. senkit nem érdekel. Ha másban is úgy érzed, hogy elhanyagol, nem törődik veled, akkor tényleg van egy problémátok, amiről beszélni kell, de azt nem a névnapok ünneplése fogja megoldani.
A barátnődet pedig érdemes leállítani, mert nincs köze a kapcsolatotokhoz, majd ti ezt megoldjátok. Nem 14 évesek vagytok már. Te pedig ne félj előjönni a témákkal a barátoddal: együtt vagytok, nyugodtan hozz fel neki bármit, ami benned van és beszéljétek meg.
Szerintem is hülyeség a névnap.
Enhem baromira nem érdekel a sajátom se, nemhogy még másoké:D.
De pl apám borzasztó sértődékeny és zokon veszi, na nem is vagyunk egy generáció.
Én amondó vagyok hogy ezt meg kell beszélni. Kinek fontos, kinek nem.
Én elmondanám hogy nekem nem az, nem zavar ha fel se vagyok köszöntve, de HA a másik azt mo ndja neki fontos, akkor igyekeznék észben tartani. Fektessétek ezeket le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!