Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kövér (telt, duci stb.) nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér (telt, duci stb.) nőket kedvelők! Titeket zavar, ha a nő ugyanannyit, esetleg többet eszik, mint te?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyanokhoz szólna a kérdésem, akiket 85+os nők vonzanak.

Ha a párod többet eszik vagy épp ugyanakkora adagokat, mint te (és nem kissbbet), akkoe az titeket zavar? Nem tartjátok taszítónak, nőietlennek? Vagy nem féltek ilyenkor, hogy esetleg tovább hízik? Vagy cikinek, hogy a barátnőtök ennyit eszik?

2020. okt. 1. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem vagyok ebben a kategóriában, de ugyanannyit néha többet is eszek, mint a párom. Szerintem ez nem nőietlen egyáltalán és cikinek sem ciki
2020. okt. 1. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig többet eszek, mint a férjem. Ez mekkora baromság, hogy nőietlen!
2020. okt. 1. 20:38
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát azért a navyétkűség általában a férfiakhoz kapcsolt jellemző, egy nőnél szerintem alapból sok minden zabálásnak számít, ami a férfiaknál nem (adagban pl).

Nekem általában van egy olyan érzésem, hogy hagynom kelm valamit a tányéromon, vagy adnom kell a páromnak az ételemből, mert akkor nen egyedül ettem meg azt az adagot.

2020. okt. 1. 22:04
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát ti nem vagytok normálisak. Micsoda egy színész világban éltek sokan! 😂
2020. okt. 1. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit te csinálsz az nagyon furcsa. Én, ha akarok repetázok is. Eddigi tapasztalataim alapján a barátaim imádták, hogy velem bármit lehet enni, mert nem fogok a salátánál leragadni. Van amikor a mostani párom adja oda a az ételt, hogy egyem meg van amikor én. Ez szerintem normális
2020. okt. 1. 23:54
 6/12 A kérdező kommentje:
4-es, ezt nem pontosan értem
2020. okt. 2. 00:03
 7/12 A kérdező kommentje:

5: lehet, hogy fura, én kicsit mindig bűntudatot érzek evés után... Pedig a párom szokta mondani, hogy egyek még, vagy ad a sajátjából is egy-egy falatot, én ezt nem veszem annyira szívesen... Enni mondjuk bármit lehet velem, nem diétázom vagy ilyesmi, csak a mennyiséget illetően mindig aggódom. Hogy vajon mások, főleg a párim, nem tartja-e soknak, túlzásnak stb.

De az is beszédes, hogy ha jól látom, csak nők írtak eddig, a kérdezett férfiak nem 😅

2020. okt. 2. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több kifejezetten kövér kedvesem volt. Volt köztük,aki rengeteget evett,engem nem zavart. Néha a pincérek mosolyogtak,amikor egyedül megevett egy kétszemélyes tálat.Nem véletlenül volt 175 kg. Akadt olyan is,aki alig evett,mégis kövér volt,hormonális gondok miatt.Amúgy szerintem nem ciki,ha egy nő sokat eszik.Igaz,én imádom a kövér nőket......
2020. okt. 2. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Párom is többet eszik mint én, 110 kg most, amikor megismerkedtünk, akkor 75 volt. Engem nem zavar, ha hízik, szeretem.
2020. okt. 3. 08:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, ha egy nő sokat eszik, ha nem tudja mi az elég. Persze, mivel eleve a kövér nőket szeretem.
2020. okt. 5. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!