Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mennyire zavar titeket a szőr és a bőrproblémák?
Szőr esetében arra gondolok, hogy pl. a lány nem szőrtelenít mindenhol, esetleg nem rendszeresen vagy borostás, meg kell növeszteni a szőrtelenítéshez. Nekem az egész testem szőrös, mivel az apróbb pihék is látszódnak a bőrömön a sötét színük miatt. Szóval az egész testemet szőrtelenítenem kellene a talpamtól kezdve a fejem tetejéig, viszont én erre őszintén nem vagyok hajlandó. Nincsen ehhez se kedvem, se időm, se pénzem, se energiám. Úgyhogy a legtöbbször csak a klasszikus helyeken szoktam szőrteleníteni, mint pl. lábak, hónalj és bikinivonal. Ugyanakkor nagyon érzékeny is a bőröm és ehhez még nem találtam teljesen megfelelő szőrtelenítési módot, így gyakran begyullad, kipattog, kipirosodik, kisebesedik a bőröm. Emiatt ritkábban szoktam szőrteleníteni és inkább csak akkor, ha muszáj (szóval pl. magamnak otthonra nem, inkább hagyom, hogy gyógyuljon).
Bőrproblémák alatt pedig olyanokra gondolok, mint pl. pattanás, mitesszer, heg, folt, zsíros és fényes vagy éppen száraz bőr, könnyen kipirosodó bőr (hozzáérek és rögtön piros).
A szokványos női szőrök elfogadásával nincs bajom, sőt az érettséget jelző szőrök (punciszőr, hónaljszőr) kifejezetten izgatnak a maguk természetes formájában. A pattanások és hegek - hát ez elég vegyes, valakin nagyon csúnya, valakin nem feltűnő. Ha viszont az egész szőrproblémának/bőrproblémának PCOS-szerű összhatása van, akkor sorry.
#1 Nem kell mindent a poreszra fogni. A nagyon pattanásos, heges bőrű emberek sosem voltak túl népszerűek (sem a nők, sem a férfiak).
Visszakérdezek!?
Téged mennyire zavar, ha a férfinek nincs olyan bőre, mint a magazinok címlap pasijainak, vagy mondjuk szőrös-itt ott (nem ápolatlan, nem mocskos mellette).
Na pont ugyanennyire zavar minket férfiakat is.
9: erről van szó!
Kétféle ember van. Az egyik elhiszi, hogy mindenkinek hibátlan, heg, ránc, miteszer, pattanás mentes bőre van egy embernek, a másik pedig pontosan tudja, hogy nagyon-nagyon kevés szerencsés kivételével egy átlag embernek nem ilyen a bőre.
Ez utóbbi típus jellemzően elfogadja önmagánál és a párjánál is a bőrhibákat.
Hogy ki mennyire ostoba? Az másik kérdés, én férfiben, és nőben is ismertem már olyanokat, akik szerint igenis az ellenkező nemnek úgy kellene kinéznie, mint aki több órás photoshop-smink kúrának vetettek alá. Jellemzően ők azok, akik egyrészt egyedül vannak, másrészt nagyon tudnak izgulni, hogy senkinek nem fognak kelleni, mert nem úgy néznek ki (bőr, alak, haj, stb), mint amit a magazinokban látnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!