Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran kérik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran kérik meg a rokonai párodat hogy menjen segíteni? Miben? Mennyire zavar?

Figyelt kérdés
Nálunk előfordul néha olyam éves szinten 5X de ha pont nem jó akkor megy a mártírkodás. Én vagyok a nő.

2020. szept. 19. 12:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és a legszebb hogy páromnak szólnak időben (szülei pl) majd felülírják az időpontot. Ezzel elbæszva a napunkat is. :) És nem értik miért baj ez. Ez évi 5X van emiatt "lenyelem". Deár mondott nemet a fiuk. Az lett hogy hónapokig hallgattuk fáj a derekuk. Szerencsém hogy panellakók. Nincs kertjük kevesebb a munka így nyugtunk van! De évente 5X is kivan velük a..f.om
2020. szept. 19. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőként sajnálatos, ha ki van velük a f.szod. Ennyit el lehet viselni, annyit mondjatok, hogy jóval előtte fixálják az időpontot, mert ha változtatnak, akkor nem tudtok menni.
2020. szept. 19. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Én bátyámnak szólok néha, ő a szomszédban él a családjával, és igazi ezermester. Nekem exem is béna, a mostani párom meg informatikus... szóval pl. bojlert nem tud cserélni egyik sem, meg én sem. Vagy kivágni egy fát... Vagy kisebb autó-ügyekben.

Ilyenekben kérek segítséget, évente kb egyszer, és akkor, amikor ő ráér. Még sosem volt gond belőle, nyilván akkor jön, ha tud. Cserébe számítógép dolgokban mi is segítünk, meg másban is, ha úgy adódik.

2020. szept. 19. 13:31
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Egy évben 5x megkérik a szülei a párodat, hogy segítsen nekik, és te ezen teljesen kikakadsz, mert elcseszik a napotokat? Ha fáj a derekuk, akkor kérés nélkül is segíthetne nekik a párod...

Konkrétan kérni egy évben egyszer szokták a szüleim, hogy menjünk, mikor hozatnak 8 köbméter fát és hasogatni/pakolni kell.

2020. szept. 19. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
A családba újabban bekerült emberkék, távolabbi rokonok megpróbálják néha, nyilván ők nem ismernek annyira még. Akik már ismernek, azok meg sem próbálják. Rólam minden lepereg. Cserébe azt tudom nyújtani, hogy nekem sem kell segíteni soha.
2020. szept. 19. 13:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincs f.om mivel nő vagyok. Nem úgy értettem :D csak hogy elegem volt. Mert oké hogy iszonyú ritka de évi 5x vagy..6x is igazán ha segítséget kérnek a fiuktól akkor haaz reggel 9re volt megbeszélve de csak du.n 1kor szóltak hogy nah..most akkor mi meg amiatt vártunk nem mentünk sehova és semmibe se kezdtünk bele. Apróság..de szær.
2020. szept. 19. 15:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Fát párom is hordott be konyhakészet nagyszülőnél de az csak évi 2 alkalom. Teljesen érthető plusz: nagymama előtte 1-2 héttel fixre megkérte. Ez korrekt. De hogy egész délelőtt vigyázzba álljunk mert nem 9hanem 1kor kell valamit kipakolni ez miez.. Van különbség! Én 3-4 nappal előbb mindig telefonálok ha valamit szeretnék. Nagyon nagy baj esetén kell csak "ugrani" de akkor az életem múlt rajta majdnem és olyan talán 2x volt velem. Jó nem halálos de baj. Azt meg nem kívánom másnak.
2020. szept. 19. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Sose számolgattam,hogy a szüleimnek mennyit segítek.És azt sem,hogy a párom nekik,vagy az ő szüleinek mennyit segített.Azt azért biztosan állíthatom,hogy évi 5nél sokszorossan többet!

Ők is segítettek nemegyszer másban nekünk.Pld a gyerekek körül is.

Ez a mi családunkban sosem volt téma és kétséges senkinek sem,hanem természetes.

2020. szept. 19. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Hetente kétszer látom páromat (egyik nap jön, másnap megy haza). És szinte minden alkalommal besegít valamiben a ház körül. Engem egyáltalán nem zavar. Addig, amíg el nem megy vele a nap.. Az rosszul tud esni, ha egész nap a szüleimnek segít úgy, hogy ma velem lenne és lassan megy haza.
2020. szept. 20. 16:39
 10/10 A kérdező kommentje:

#9 ez gondolom csak addig lesz így míg az élettársa nem leszel. Utána nem ez lesz. :) Mert akkor talizik szüleiddel ha konkrétan miattuk megy látogatni.

#8 én se úgy számolom csak kb

2020. szept. 20. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!