Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszerettem a páromból 2 év után! Gyakran idegesít, zavar. Jártatok már így? Hogyan találtatok újra egymásra? Nekem fontos ez a kapcsolat.
Idézd fel, hogy mit szerettél benne. Miért szerettél ki belőle? Megváltozott? Vagy te változtál meg?
Próbáld meg ismét megszeretni azokat, amikért beleszerettél.
Esetleg menjetek terápiára, bár én ebben kevésbé hiszek, de lehet, hogy segítene.
Ő szeret még téged? Csak részedről van ez az érzés?
Nem tudnál barátnőiddel néhány napra elutazni. Legyetek egy kicsit külön, hátha hiányozni fog.
És utána vele is elmenni kettesben valahová.
A tartós és boldog párkapcsolat alapja nem lehet csak a nagy lángoló szerelem, mert az eleve kizárja a tartósságot. Ha a kérdező hisz a mélypontokban, és abban, hogy ezeken át lehet lendülni, ha látja, hogy egyébként minden klappol, akkor idővel rendbejönnek a dolgok, de ehhez az kell, kedves kérdező, hogy ne kattogj folyton ezen, ne drámaian fogd fel, hiszen a szerelem érzése nem stabil dolog, csak társadalmi elvárás, hogy annak tekintsük. És ha "megcsappan"(ahogy te fogalmaztál helyesen), akkor dobjuk is el, mert az már a vég.
Senki ne higgye azt, hogy az embernek mindig ugyanolyan intenzíven kell szeretnie a párját, vagy hogy időnként nem idegesíti, hogy nincs egyedül a lakásban, stb. Ezek természetes dolgok, a szervezet képtelen fenntartani ezt a biológiai szinten állandóan. Ha viszont folyton ezen kattogsz, idővel tényleg éket ver közétek, mert a gondolataidnak hatalmas ereje van.
Egy párkapcsolatokkal foglalkozó könyvből vett idézet szerintem sokak számára hasznos lehet: "A szerelem inkább tengerhez hasonló, ahol ár és apály váltja egymást. Ha szeretünk valakit, nem mindig egyformán szeretjük"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!