Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Borzaszto ember vagyok, ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzaszto ember vagyok, ha ez zavar?

Figyelt kérdés
A paromat nagyon vonzzak a lepukkant, gettos helyek es neha ilyen helyen valaszt ettermet/kifozdet/stb. is. Ez eddig rendben van, de mindketten eleg gazdag, ugymond sznob csaladbol szarmazunk es en hetkoznapokban is elegansan, uzletiesen oltozkodom (foleg a munkam miatt). A gond az, hogy egy ilyen helyen eleg kenyelmetlenul erzem magam. Szeretnem neki ezt elmondani, viszont nem akarom, hogy divaskodasnak vegye, de kicsit miatta is aggodom.
2020. szept. 26. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy irsz, ne haragudj, de gettos a stilusod. Engem a kozbiztonsag erdekelne.
2020. szept. 26. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
majd egyszer beviszik egy sikátorba, többé nem lesz ez gond...
2020. szept. 26. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Azért hazai lepukkadt utcát ne keverjünk már egy kongói vagy columbiai sikátorral.
2020. szept. 26. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Veszel a guberálobol egy topis ruhát, amikor ilyen helyre mentek, felveszed és megkérdezed töle, hogy igy megfelelsz-e?
2020. szept. 26. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Mond ki neki az érzésedet, szerintem az a legkorrektebb. Mivel ő az embered, kedvelitek egymást, így a közbiztonságbtekintetében nem kell félned, mert megvédene.
2020. szept. 26. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy pont az ottani kaja miatt jár oda. Amikor nagyon jók kerestem akkor is a helyi kifőzdében ettem, mert a házias ételeket szeretem. Mondjuk én sosem voltam sznob, az a fontos, hogy higénikusan főzzenek és finomat.
2020. szept. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!