Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudod normálisan kezelni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudod normálisan kezelni, ha valaki vonz?

Figyelt kérdés

Minden egyes nap együtt kell lennetek, beszélnetek kell többször egy nap, tehát nem lehet kerülni! Még csak két napja van, igyekszem nem ránézni, de akkor is nagyon zavaró, hogy folyton max. egy méterre van tőlem, nem tudom elengedni magam, ráadásul sokszor elvörösödöm, amit szintén utálok, még a hangom is elmegy. Tisztára mint tinikoromban, pedig semmit nem akarok a sráctól, de észreveszem, hogy rajta felejtem a kezén a tekintetem, vagy azt hallgatom, ahogy levegőt vesz, vagy próbálom kitalálni hogy nézhetek ki onnan, ahol ő van és előnyösen pózolni, vagy nem engedem el a combom, hanem tartom, hogy keskenyebbnek tűnjön, ha esetleg ránézne:D Nevetséges, amint észrevettem, hogy ilyen hülyén viselkedek, legszívesebben elbújtam volna, magamra se ismerek. Fel sem merem venni a szemkontaktust, mert egyből beúszik elém, hogy mindenki előtt leteper, esküszöm még a hangja is vonzó, és fogalmam sincs mitől, pedig nem is az esetem.

Nagyon borzalmas. Kinek mi vált be ez ellen, mikor múlik el? Mit csináljak, hogy gyorsabban múljon? Most betegségre hivatkozva nyertem pár napot, de ezt nem tudom sokáig eljátszani.. Semmi más nem opció, kicsit fiatalabb is nálam, és nem az én világom a srác. Az egész annyira abszurd, el sem hiszem, hogy velem történik, illetve ezt igen, kb 10 éve volt hasonló, csak azt nem, hogy pont ez a srác.

2023. jan. 31. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Én értem, de miért tenné ha nem akar tőle semmit? Te lehetőséget írsz, én meg tényt közlök az alapján amit írt.

Honnan tudjuk, hogy bejon a pasinak? Ha kétoldalú lenne ez a óriási vonzalom már jeleket küldött volna neki ezerrel, flörtölt volna, szemezett volna.

Azt akarod, hogy rád hallgasson azt kitegye magát a pletykaknak munkatarsak között, vagy mi ha netán a pasika megfarkalná?Rosszra gondolok ezzel kapcsolatban tisztában vagyok, de fiatalabb gondolom nem 5 évvel, ráadásul még ha tévedek is és nem csak szex lenne de szakítás igen, akkor jó lenne munkába látni nap mint nap? Akkor inkább bele se kezdjen szerintem.

Persze a kérdező úgy dönt ahogy akar, de véleményem szerint mérlegelés nélkül fejest ugrani egyáltalán nem jó opció.

2023. jan. 31. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha nincs párom, akkor összejövök vele, ha van, vagy abszurd a helyzet, mint nálad, akkor élvezem, hogy nem egy taszító figurával kell kapcsolatban lennem, semmi extra.
2023. jan. 31. 23:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Alapvetően van önbizalmam, nem ezért nem "kezdeményezek", jól nézek ki, szinte mindenkinek tetszeni szoktam. Nem olyan a helyzet, illetve nem is szimpatikus annyira emberileg, kicsit furcsa, mondom, hogy nem az én világom, NAGYON távol állunk egymástól. Elég idős vagyok ahhoz, hogy tudjam, hogy nem akarok csak szexet, kapcsolat BIZTOSAN nem működne, ez a hülye vonzalom mégis itt van, részemről biztos. Szokott velem beszélni(amikor muszáj), de ez naponta többször van. Amúgy átlagosan rendes velem, semmi extra, egyszer kétszer poénkodott is.

Sajnos sokkal rendesebb vagyok azokkal, akiket nem kedvelek, velük fesztelenebb vagyok.

Ez nem olyan környezet, meg a srác sem, hogy "csak megfarkal", meg nem olyan sutyorgós, hanem normális, kicsit más szint, mindenki csinálja a dolgát, aztán megy haza, nem nagyon haverkodik senki, max kedves a másikkal.

2 évvel fiatalabb csak, talán hárommal. ENGEM zavar, NEKEM nem fér bele, és sajnos én vagyok az egyetlen, aki ezt nem tudja kezelni.

Úgy képzeld el, mint valami vízválasztót: 31 éves csinos, igényeses visszafogott anyuka, minimális karrier, stabil baráti kör, kiegyensúlyozott, nyugodt élet, jobb életszínvonal, közoktatás.

Másik dolgozott 2-3 országban is, alacsonyabb képzettség, edz(neki a munkájával jár a jó fizikum), rosszul öltözik, jön-megy a világban, inkább önképzős, hogy több pénze legyen, nem stabil fajta, enyhe gúnyos humorral, hangosan, idegesen telefonálva. Az a tipikus alacsonyan képzett, nyerészkedő típus, akiből hiányzik a stabilitás, mindenfélét olvas és azt hiszi az innen onnan szedett vedett tudása rendben van, iskolarendszer nem jön be neki a kötöttségek miatt, neki ne mondja meg senki típus, aki nehezen dolgozik alkalmazottként, ne legyen főnöke, illetve van tartása is, hogy ne csak rosszat mondjak, önbizalma az van(látszólag).

Nem kell a pasi párkapcsolatra, nem működne, de a testem mégsem így reagál, és anyám, ha belenézek a szemébe, teljesen elfeledkezem arról, hogy egyébként mit gondolok róla és a viselkedéséről, csak át akarom ölelni és hagyni, hogy felrakjon az asztalra.. :) Egyébként annak ellenére, hogy sportos, nem látszik, csak sejtem meg vékony, meg olyan a keze, illetve a munkaköre, meg csupa fekete szőr, nem tipikus jóképű férfi, szóval nem az van, hogy belezúgtam a kigyúrt jóképű huszonéves srácba. Az is van itt szintén a közelemben, belőtt haj, kigyúrt test, elegáns megjelenés, széles álkapocs, drága óra, kellemes modor, 28-32 lehet, na ő semmit sem mozgat meg bennem, pedig kellemesebb ránézni.

2023. febr. 1. 05:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Erre mondják azt, hogy pech. Hiába van zsánered, ideálod nem biztos hogy az fog tetszeni, hanem pont az ellentéte.

Én tényleg a helyedben más férfira koncentrálnék ha ennyire nem vagytok egy szinten.

2023. febr. 1. 07:28
 15/16 anonim ***** válasza:
33%
Ilyen erős vonzalom szerintem nagyon ritka. Kár mindent aggyal felülbírálni.
2023. febr. 1. 07:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Addig míg nem közeledik, nem jelez a pasi addig egyoldalú és nem ér semmit.
2023. febr. 1. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!