Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudod normálisan kezelni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudod normálisan kezelni, ha valaki vonz?

Figyelt kérdés

Minden egyes nap együtt kell lennetek, beszélnetek kell többször egy nap, tehát nem lehet kerülni! Még csak két napja van, igyekszem nem ránézni, de akkor is nagyon zavaró, hogy folyton max. egy méterre van tőlem, nem tudom elengedni magam, ráadásul sokszor elvörösödöm, amit szintén utálok, még a hangom is elmegy. Tisztára mint tinikoromban, pedig semmit nem akarok a sráctól, de észreveszem, hogy rajta felejtem a kezén a tekintetem, vagy azt hallgatom, ahogy levegőt vesz, vagy próbálom kitalálni hogy nézhetek ki onnan, ahol ő van és előnyösen pózolni, vagy nem engedem el a combom, hanem tartom, hogy keskenyebbnek tűnjön, ha esetleg ránézne:D Nevetséges, amint észrevettem, hogy ilyen hülyén viselkedek, legszívesebben elbújtam volna, magamra se ismerek. Fel sem merem venni a szemkontaktust, mert egyből beúszik elém, hogy mindenki előtt leteper, esküszöm még a hangja is vonzó, és fogalmam sincs mitől, pedig nem is az esetem.

Nagyon borzalmas. Kinek mi vált be ez ellen, mikor múlik el? Mit csináljak, hogy gyorsabban múljon? Most betegségre hivatkozva nyertem pár napot, de ezt nem tudom sokáig eljátszani.. Semmi más nem opció, kicsit fiatalabb is nálam, és nem az én világom a srác. Az egész annyira abszurd, el sem hiszem, hogy velem történik, illetve ezt igen, kb 10 éve volt hasonló, csak azt nem, hogy pont ez a srác.

2023. jan. 31. 19:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Sz'al konkrétan mi akadálya van, hogy szex legyen? Nem tetszel, fiatalabb, kollégád, vagy van barátnője/van társad? Mert nem mindegy.
2023. jan. 31. 19:46
 2/16 A kérdező kommentje:

Az, hogy nem akarok vele lefeküdni!

Elég pocsékul néztem ki az előző két napon, de alapvetően jól nézek ki, szóval ilyen akadálya nem hiszem, hogy lenne. Szerintem nincs senkije, nekem sincs, de zavar, hogy fiatalabb, nagyon sokat kell együtt lennünk mások előtt, meg mondom, valahogy nem az én világom, nem működne kapcsolatként, főleg mivel beszélni sem nagyon merek vele:) Egyszerűen nem jó döntés. Csak valahogy a testem többi része nem így gondolja, talán még rosszabb is lenne, mert megszeretném, ha lefeküdnék vele.

Szóval ki hogy szokta ezt az érzést elnyomni, kivárni, amíg elmúlik, ha a kerülés nem opció? Ha ez nem múlik és továbbra is ront a teljesítményemen, nem tudom mi lesz.

2023. jan. 31. 19:59
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként ő már tuti levágta, hogy tetszik neked és ha nem lépett feléd kétértelmű megjegyzésekkel, flört akkor nincs esélyed, maximum akkor ha kangörcsös és nincs ki csillapítja.

Annyit tehetsz, hogy felmondasz, más részlegre kéreted magadat, vagy jó sokat maszturbálsz.

2023. jan. 31. 20:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mással ismerkedsz, hogy elfeledd, lehet szerelembe essel és a múlt lesz :)
2023. jan. 31. 20:19
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Úgy, hogy éretten viselkedek és simán eljátszom a jégkirálynőt.
2023. jan. 31. 21:15
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Az ilyen erős vonzalmat nem lehet legyőzni.
2023. jan. 31. 21:18
 7/16 anonim ***** válasza:
33%

Ne add már alá a lovat.

Dehogynem lehet.

Ismerkedjen más pasasokkal.

Nem akar vele szexelni, mert fiatalabb, kolléga és fél, hogy belészeret az meg csak kihasználja.

2023. jan. 31. 21:22
 8/16 anonim ***** válasza:
33%

Minimum azt hittem, hogy karikagyűrűje van... Így viszont csak saját magadat beszéled le róla,annyira nincs önbizalmad.Holott abszolút nem ismered!Nem gondolom,hogy menekülnöd kéne,inkább valami ürüggyel próbálkozhatnál vele minél többet kommunikálni,kontaktálni.

,,Szerinted jó helyen van itt ez az asztal, vagy tegyük máshova?"

Hidd el,akármilyen baromsággal próbálkozol,mindig nőni fog az önbizalmad és az esélyeid,amikor megszólítod és nem parázol, hanem kedves vagy, mosolyogsz, érdeklődsz.

2023. jan. 31. 21:28
 9/16 anonim ***** válasza:
63%

Írta a kérdező, hogy a pasi nyomul, kezdeményezett? Nem! Akkor miért is hajtana rá? Ráadásul kolléga, fiatalabb és ja lehet csak lyuk lenne.

Aztán szétbeszélné mindenkinek, hogy megvolt... Komolyan ilyen "asztal tologatós" dumakat írsz utolsó? :D

2023. jan. 31. 21:33
 10/16 anonim ***** válasza:
23%

Te nem vágod, hogy ez csak triviális példa volt, hogy gyakorlatilag BÁRMIT kérdezhetne/mondhatna, csak el kéne indítania a kommunikációt? 😀

Hiszen maga a Kérdező írta, hogy nem igazán tudja elfelejteni az illetőt, zavarba hozza, etc. Akkor az miért nem opció, hogy megismerje esetleg és nem élből leírja a kora, pozíciója miatt? 😀

2023. jan. 31. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!